Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…!!! Στην Λάρνακα… Ζωγράφισαν την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ στην πόρτα του Γυμνασίου τους… Ποιοί αντέδρασαν…;;;


Την Ενημέρωση και την Καταγγελία κάνει η ΠΕΟΦ, οι Ελληνόψυχοι Κύπριοι φοιτητές της Θεσσαονίκης.
Διαβάστε με προσοχή:
Πριν από μερικές μέρες, ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς Λάρνακας ζωγράφισε την Ενωτική σημαία σε τοίχο του σχολείου και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ιδέα της Ένωσης ακόμα δεν έχει σβήσει.

Παιδιά που ακόμα δεν έχουν πάει καν Λύκειο θέλοντας να εκφράσουν τον πατριωτισμό τους αποφάσισαν να ομορφύνουν με αυτό το τρόπο την είσοδο του σχολείου.

Εν τούτοις, όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΔΟΝ (Κμμουνιστές – ΑΚΕΛ) η οποία είναι υπεύθυνη για το κοπάδιασμα της μαθητικής κομματικής νεολαίας του ΑΚΕΛ, ενοχλήθηκε για αυτή την «ακραία και εθνικιστική» κίνηση των μαθητών, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους.

Ενοχληθήκαν όπως φαίνεται από το γεγονός ότι η δουλειά που κάνουν για να εμφυτέψουν στη νεολαία την «αναγκαιότητα» για ομοσπονδία και τη λήθη, όσον αφορά τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α και όλους τους αγώνες για Ένωση, δεν καρποφορεί.

Κάποια παιδιά πήραν πινέλα και μπογιά και βγήκαν στον δρόμο. Τον δρόμο του Αγώνα για Λευτεριά και Ένωση.

Δεν μπορούν να αποδεχτούν στην «Εζεκία» ότι ο προαιώνιος πόθος των Ελλήνων της Κύπρου για Ένωση πέρασε από ατσάλι και φωτιά κι όμως δεν έσβησε.

Πως είναι δυνατόν να σβήσει τώρα που απ΄ άκρη σ ‘άκρη το νησί μας θυμίζει τον ένδοξο αγώνα για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ;

Είναι φανερό ότι για την νεολαία του ΑΚΕΛ καθώς και για το ίδιο το κόμμα, ο Αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α και ο πόθος για Ένωση αποτελούν «ακρότητες» και «εθνικιστικές εξάρσεις», αλλά η ρατσιστική ΔΔΟ που αυτοί υποστηρίζουν είναι «δίκαιη και δημοκρατική».

Να είναι σίγουροι όλοι οι «τσοπάνηδες» από οπού και αν προέρχονται, ότι όσο υπάρχει νεολαία που πιστεύει και τιμά τους αγώνες του Ελληνισμού της Κύπρου δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Παλληκαρίδης, ο Αυξεντίου, ο Μάτσης και όλα τα παλληκάρια του Διγενή αγωνίστηκαν για Ένωση και τούτο το μικρό νησί πάντα θα το θυμάται.

Πηγή : Στόχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου