Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η αντιπολίτευση επιχείρησε εισβολή στην αλβανική Βουλή: «Ελευθερία ή θάνατος - Να πέσει η εγκληματική κυβέρνηση Ράμα»


Nα εισβάλουν στο αλβανικό κοινοβούλιο επιχείρησαν μαζικά οι οπαδοί της αντιπολίτευσης όπου εκείνη την στιγμή μόλις είχε αρχίσει η συνεδρίαση.
Τραυματίσθηκαν αρκετοί αστυνομικοί και αυτό δείχνει την βιαιότητα των επεισοδίων. Πρόκειται για την έβδομη κατά σειρά αντικυβερνητική διαδήλωση και όλα δείχνουν ότι η γειτονική χώρα οδεύει προς την πολιτική αποσταθεροποίηση.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν παραιτηθεί απο τις έδρες τους και η αλβανική Βουλή κατά την αντιπολίτευση στερείται νομιμότητας και συνεπώς πρέπει να προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, τελειώνοντας την ομιλία του  μπροστά από το κοινοβούλιο είπε χαρακτηριστικά: 

«Ελευθερία η θάνατος, δημοκρατία ή θάνατος, η εκδίκηση του λαού έρχεται. Μπροστά μας και πίσω μας είναι η αστυνομία που είναι η πιο διαβόητη εγκληματική συμμορία στη μεταπολεμική Ευρώπη, με επικεφαλής τον κύριο κλέφτη, τον αρχιτέκτονα της Κολομβιανής Αλβανίας, τον Βαλκάνιο Μαδούρο,  τον Έντι Ράμα και την εγκληματική του ομάδα. Ας στείλουμε τον Βαλκάνιο Μαδούρο στη δικαιοσύνη  ή στο πολιτικό άσυλο», είπε ο Μπάσα.

Πρόσθεσε ότι δεν θα σταματήσουν οι διαδηλώσεις μέχρι να ανατραπεί ‘η εγκληματική κυβέρνηση του Έντι Ράμα’ όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Η διαμαρτυρία μεταφέρθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου διαδηλωτές απαίτησαν την απελευθέρωση των κρατουμένων από τις προηγούμενες διαδηλώσεις, όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου