Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου στο ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ Τρικάλων από μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ Παράρτημα ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Βιογραφικό Σημείωμα
του Γεωργίου Παλλαντζά του Αποστόλου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Πύλης με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα.
Ο Γιώργος Παλλαντζάς γεννήθηκε το 1961 στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, όπου και διαμένει μόνιμα.
Είναι απόστρατος αξιωματικός του στρατού και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως αλεξιπτωτιστής – εκπαιδευτής σε ειδικές επιχειρήσεις. Μετά την αποστρατεία του, ασχολήθηκε με το εμπόριο επίπλων και διατήρησε κατάστημα έκθεσης επίπλων στην πόλη των Τρικάλων για επτά χρόνια.
Το 2002 εκλέχτηκε σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Παλαιομοναστήρου. Το 2006 εκλέχτηκε σύμβουλος εκ νέου και από το 2007 έως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιομοναστήρου. Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλης, στη Δημοτική Ενότητα των Γόμφων.
Εκλέχτηκε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΟΕΒ Παλαιομοναστήρου και υπηρέτησε στη θέση του Προέδρου και του αντιπροέδρου. Διετέλεσε μέλος στο Δ. Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Πύλης και πρόεδρος από το 2003 μέχρι το 2005. Είναι μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Τρικάλων από το 2002 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων  από το 2017.
Έλαβε μέρος σε μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους δρόμους επί σειρά ετών και σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό με την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων. Επιμορφώθηκε σε προγράμματα διάρκειας 100 ωρών στα θέματα Διαχείρισης Κρίσεων, Έκτακτων Αναγκών και στις Πρώτες Βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου