Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

“Ο ψευδο-ελληνισμός μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια”



Μια κατάπτυστη ανάρτηση στα αλβανικά κοινωνικά δίκτυα κατά του Ελληνισμού έκανε ένας άνθρωπος που η Ελλάδα του φέρθηκε γενναιόδωρα στο παρελθόν, στηρίζοντας τον σε μια κρίσιμη στιγμή που βίωσε η οικογένεια του.





Πρόκειται για την ανάρτηση του Αλβανού Υπουργού Διασποράς (και πρώην πρωθυπουργό) Παντελή Μάικο, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα Βαλκανικό Περισκόπιο με αφορμή το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, έγραψε ότι πρέπει ειπωθεί δυνατά προς την Ελλάδα ότι “ο ψευδο-ελληνισμός είναι μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια“.

Ο άνθρωπος αυτός που πριν από σχεδόν 20 χρόνια δέχθηκε με ευγνωμοσύνη την βοήθεια του Ελληνικού κράτους, όταν η γυναίκα του είχε δυσκολίες κατά την εγκυμοσύνη της και η τότε Ελληνική κυβέρνηση έστειλε στα Τίρανα στρατιωτικό αεροσκάφος C-130H για να την μεταφέρει σε μαιευτήριο στην Αθήνα και να σωθεί αυτή και το παιδί, σήμερα καθυβρίζει τον ελληνισμό λέγοντας ότι:

«Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού (helenizmi modern krejte fallco)».

Πιο αναλυτικά ο πρώην Πρωθυπουργός της Αλβανίας και νύν Υπουργός Διασποράς ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο: “Οι δυνάμεις RENEA έπραξαν το καθήκον τους, όπως σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αυτός που πυροβολεί την αστυνομία εκτελείται. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου άνδρα που ενώ είναι Αλβανός διαποτίστηκε (μεταμορφώθηκε) σε ψευδο-Έλληνα. Στην Ελλάδα πρέπει να ειπωθεί ισχυρά ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μία από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια. Εάν η Ελλάδα ζητά εξηγήσεις, πρώτα πρέπει να εξηγήσει η ίδια γιατί ένας Έλληνας στρατιώτης είχε στοχεύσει την αλβανική αστυνομία;”

Και συνεχίζει ο Παντελή Μάικο στην ανάρτηση του λέγοντας ότι, “Το ελληνικό κράτος πρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια τέτοια πράξης τρομοκρατίας και να ζητήσει συγνώμη. Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού(helenizmi modern krejte fallco). Το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει μέτρα κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και να απαγορευθεί με νόμο”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τότε το μακρινό 1999, ο Παντελή Μάικο είχε ευχαριστήσει την Ελληνική κυβέρνηση για την βοήθεια που του είχε προσφερθεί και σήμερα χωρίς Μπέσα καθυβρίζει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Τι άλλο να πείς  παρα μόνο αυτό που λέει ο λαός ότι «ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Defence-point.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου