Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Μεγάλος απατεώνας ο Αλβανοτσάμης Φεστίμ Λατό- έφαγε 7 εκατομμύρια .


Νέα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για τη δολοφονία στην Ολλανδία του Αλβανοτσάμη Φεστίμ Λατό, που συγκλόνισε  την Αλβανία. 
Ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του « Πρόεδρο της δημοκρατίας της τσαμουριάς». 

Τα στοιχεία έχουν δημοσιευθεί από την μεγάλης κυκλοφορίας ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» που αφιέρωσε ένα μεγάλο άρθρο για την εκτέλεση του Αλβανού, όπως σημειώνουν αλβανικά δημοσιεύματα.

Η δολοφονία του Λατό, σύμφωνα με το ολλανδικό δημοσίευμα, έγινε για εκδίκηση λόγω της εξαπάτησης δεκάδων ‘θυμάτων’ με σκοπό το κέρδος,  μεταξύ αυτών επιχειρηματιών, συμβολαιογράφων και πρώην συνεργατών του.

Η ολλανδική «De Telegraaf» δημοσίευσε μαρτυρίων εξαπατημένων, οι οποίοι είπαν πως λειτουργούσε ο Λατό εξαπατώντας τα θύματά του.

Ένας από τους επιχειρηματίες που είχε πέσει θύμα του Λατό ήταν ο «Vincent» που δεν έδωσε το πραγματικό όνομά του για τον φόβο αντιποίνων. Αυτός ανέφερε περιπτώσεις εξαπάτησης από τον Αλβανοτσάμη που ζούσε στην Ολλανδία.

Η απάτη ξεκίνησε με τη λεγόμενη «δημοκρατία της τσαμουριάς» και σύμφωνα με το θύμα ο Λατό είχε δημιουργήσει ‘διπλωμάτες’ και ‘ανθρώπους τους καθεστώτος του’.

 Ο Αλβανοτσάμης φέρεται να εξαπάτησε ‘πατριώτες’ Αλβανούς και το ποσό που καταχράστηκε έφθασε τα επτά εκατομμύρια ευρώ, μάλιστα, όπως σημειώνεται κατόρθωσε να αποσπάσει χρήματα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους σκοπούς του.

Όταν το ποσό έφθασε στον αριθμό αυτό τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους η ‘επιχείρηση τσάμηδες’ χρεοκόπησε.

Η Ολλανδική αστυνομία άρχισε έρευνα έπειτα από καταγγελίες θυμάτων. 

Ωστόσο, εκπρόσωπος της ολλανδικής αστυνομίας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Ένας άλλος εξαπατημένος από τον Αλβανοτσάμη «πρόεδρο» λέει ότι του έφαγε χιλιάδες ευρώ και τον χαρακτηρίζει ως «μεγάλο μαφιόζο». 

Ο Λατό ζούσε πλουσιοπάροχα, ταξίδευε διαμένοντας σε ακριβά ξενοδοχεία, είχε τεθωρακισμένη μερσεντές και μετέφερε πάντοτε όπλο μαζί  του. 

«Επί χρόνια είχε τη φήμη ενός Αλβανού αγωνιστή για την ‘ελευθερία της τσαμουριάς’ και με τον τίτλο αυτόν ο απατεώνας κατάφερε να μπει σε διεθνείς οργανισμούς, διοργάνωσε συνέδρια και πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και στο Παλάτι της Ειρήνης στη Χάγη. 

Έβγαινε φωτογραφίες με γνωστά πολιτικά πρόσωπα της Ευρώπης με φόντο σημαίες διάφορων χωρών, προκειμένου να προχωρήσει στην  εξαπάτηση των θυμάτων του, από τα οποία αποσπούσε συνεχώς  χρήματα για ‘ιερό σκοπό’.

Ώσπου έφθασε ο κόμπος στο χτένι. 

Τα θύματά του αντιλήφθηκαν την απάτη του και οργάνωσαν τη δολοφονία του.

Το αστείο είναι ότι οι Αλβανοί «πατριώτες» στην Αλβανία, όταν άκουσαν για τη δολοφονία του, εξαπέλυσαν κατηγορίες κατά των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, γιατί τάχα αποτελούσε …κίνδυνο για την Ελλάδα.

Ο Αλβανοτσάμης απατεώνας, «πρόεδρος της δημοκρατίας της τσαμουριάς» θάφτηκε στην πατρίδα του στην Αυλώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου