Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Tουρκία: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο σπίτι του Ερντογάν και προσπάθησε να μπει – «Είμαι ο Μεσσίας» φώναζε

Συναγερμό στους άνδρες ασφαλείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε ένας οπλισμένος άνδρας που προσπάθησε στο σπίτι του Τούρκου προέδρου στην Κωνσταντινούπολη. «Είμαι ο Μεσσίας» φώναζε ο άνδρας που στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα για το κυβερνών Κόμμα AKP

«Είμαι ο Μεσσίας» φώναζε ο άνδρας που στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα για το κυβερνών Κόμμα AKP

Ένας άνδρας προσπάθησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη τα ξημερώματα, φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας». Όταν τράβηξε όπλο, η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το κανάλι της αντιπολίτευσης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα χθες. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Η κινητικότητα μπροστά από το σπίτι του Ερντογάν στο Κισίκλι ξεκίνησε όταν ο άνδρας πλησίασε το σπίτι. Ο δράστης ονομάζεται Ιμπραήμ Καρακογιούν και όπως είπε ήθελε να συναντηθεί με τον Ερντογάν μπροστά από το σπίτι του.

Όταν οι αντιτρομοκρατικές ομάδες θέλησαν να ερευνήσουν τον ύποπτο, εκείνος τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα τρεις πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια εξουδετέρωσαν τον δράστη, ο οποίος δεν άφηνε το όπλο του. Τον τραυμάτισαν στο δεξί πόδι πάνω από το γόνατο.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Καρακογιούν είχε θέσει υποψηφιότητα στην επαρχία Κοτζάελι με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν στις γενικές εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018!

EL-ΕΛΛΑΔΑ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου