Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τσιάρτας για ιερείς σε Κουκάκι και Κέρκυρα: Ναι, αλλά δεν λέτε για τους...


 «Θα ήταν εξίσου δίκαιο με τον ίδιο ζήλο που διώκονται από τις αρχές, να βλέπαμε το ίδιο να γίνεται κ σε αυτούς που σπάνε κ ρημάζουν τις Εκκλησίες», αναφέρει σε ανάρτησή του ο παλαίμαχος ποδισφαιριστής.
 
Θέση γα τα περιστατικά των ιερέων σε Κέρκυρα και Κουκάκι που πρόσφεραν την περασμένη Κυριακή σε πιστούς τη Θεία Κοινωνία, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις που έχουν εκδοθεί τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Ιερά Σύνοδο, στο πλαίσιο των μέτρων για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, πήρε ο Βασίλης Τσιάρτας, μέσω Facebook.

«Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις ενέργειες των ιερέων στη Κέρκυρα κ στο Κουκάκι, θα ήταν εξίσου δίκαιο με τον ίδιο ζήλο που διώκονται από τις αρχές, να βλέπαμε το ίδιο να γίνεται κ σε αυτούς που σπάνε κ ρημάζουν τις Εκκλησίες. Εκτός αν τελικά οι μόνοι κακοί είναι οι χριστιανοί κ οι υπόλοιποι φοράνε το φωτοστέφανο κ δε μπορείτε να τους κοιτάξετε. Κ δεν αναφέρομαι μόνο στους λαθροεισβολείς. Μη κάνετε διακρίσεις. Όσο για ρατσισμό, ας μη μιλήσουμε», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

NEWSPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου