Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

''Γερό'' μάθημα στην Τούρκο πρόξενο: Αστυνομικός της ''μπλόκαρε'' την είσοδο σε ξενοδοχείο - Ήθελε να δει τα μέλη του πληρώματος του "Ελ. Βενιζέλος"


Κάτι έχει αλλάξει στην χώρα μας και αρχίζει και μας αρέσει. Τους τελευταίους μήνες οι Τούρκοι προσπάθησαν είτε στον Έβρο, είτε στο Αιγαίο να επιβληθούν διά των όπλων. 
 
Έπεσαν όμως πάνω στην ελληνική ''πολεμική μηχανή'', με την Άγκυρα να ''τρώει'' απανωτά χαστούκια. Στο Πενταπόσταγμα το γράφαμε εδώ και χρόνια. Μόνο μέ ένα ηχηρό μάθημα οι Τούρκοι θα βάλουν μυαλό και όπως φαίνεται δεν θα ξανατολμήσουν, παρά τα όσα λένε κάποια πρόκληση στον Έβρο. 

Πλέον στην Άγκυρα κατάλαβαν ότιο δεν έχουν να κάνουν με μία χώρα που λέει σε όλα ''ΝΑΙ''! 

''Πόρτα'' στην πρέσβη

Μόνο θετικά σχόλια ξεσηκώνει στους κόλπους της ηγεσίας η ενέργεια αστυνομικού σκοπού στο ξενοδοχείο "Coral" της Γλυφάδας, όπου απαγόρευσε την είσοδο της προξένου της Τουρκίας στο εσωτερικό, ώστε να ενημερωθεί από τους 90 συμπατριώτες της που φιλοξενούνται εκεί, για τις συνθήκες της διαμονής τους.

Πρόκειται για το σύνολο των Τούρκων μελών του πληρώματος του πλοίου "Ελ. Βενιζέλος" στο οποίο υπήρξαν 120 κρούσματα του ιού και σύμφωνα με τη διπλωμάτη της γείτονος, είχαν εκφράσει προηγουμένως παράπονα και διαμαρτυρίες, όπως αναφέρει το bloko.gr και ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι σέβεται τη διπλωματική ιδιότητα της, πλην όμως της κατέστησε σαφές πως πρόκειται για χώρο αυστηρής καραντίνας και πως δεν μπαίνει, ούτε βγαίνει κανείς. 

Πρόσθεσε δε, δείχνοντας το πολύ καλό επίπεδο της ενημέρωσης του, πως εάν οι τουρκικές αρχές ήθελαν καλύτερες συνθήκες διαμονής, από τις υψηλού επιπέδου που παρέχει η κυβέρνηση με χρήματα του ελληνικού λαού, να τους επέτρεπαν την αποβίβαση τους στο λιμάνι του Τσεσμέ και να τους έβαζαν σε σουίτες. 

Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο!

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου