Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Για πάνω από 30 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες μιλά το ΡΚΚ, ενέδρα & θάνατος


“To HPG (οι ένοπλες δυνάμεις του ΡΚΚ) ανακοίνωσε πως η αντάρτισσα Σεμά Κοτσέρ πραγματοποίησε μια θυσιαστική δράση κατά του κατοχικού τουρκικούς στρατού που ήταν επιφορτισμένος με την ασφάλεια του αγωγού φυσικού αερίου κοντά στην συνοριακή πύλη του Γκουρμπουλάκ”.
 
Το Κέντρο Επικοινωνίας του HPG σχετικά με την δράση αυτήν ανακοίνωσε τα εξής: ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ 5 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 30 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

“Στην επαρχία Σερχάτ, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης Επαναστατικής Νικηφόρας Δράσης, η συνοδοιπόρος μας Σεμά Κοτσέρ στις 05:00 της 31/3/2020, πραγματοποίησε μια δράση αυτοθυσίας κατά του κατοχικού τουρκικού στρατού που προσπαθεί να διασφαλίσει την ασφάλεια του αγωγού φυσικού αερίου κοντά στην συνοριακή πύλη Γκουρμπουλάκ της επαρχίας Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.

“Η συνοδοιπόρος Σεμά ενεπλάκη σε σύγκρουση με τις εχθρικές δυνάμεις, στόχευσε 5 θωρακισμένα οχήματα που ήρθαν προς ενίσχυση και μαζί με τον αγωγό φυσικού αερίου κατέστρεψε εξολοκλήρου και τα 5 οχήματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 30 στρατιώτες και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμη. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των μαρτύρων μας Αλή Πιλίνγκ, Τσιτσέκ Μποτάν και Ντιλγκές Μποτάν”.

www.defence-point.gr
INFOGNOMON POLITICS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου