Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Οι Τούρκοι τον διαπόμπευσαν, του έβγαλαν τα μάτια…οι νεοέλληνες το ολοκληρώνουν .

Οι Τούρκοι τον διαπόμπευσαν, του έβγαλαν τα μάτια, τον έσυραν από τη γενειάδα γυμνό στους δρόμους, του ξερίζωσαν τη γλώσσα, τον τεμάχισαν κομμάτι κομμάτι και πετάξανε τις σάρκες του στα σκυλιά.Οι νεοέλληνες το ολοκληρώνουν.

Μητροπολίτης Σμύρνης, Χρυσόστομος.

Ανεγκέφαλοι, προϊόν παραπαίουσας κοινωνίας. Και αυτά δεν παρατηρούνται μόνο σε προτομές και αγάλματα ηρώων και μαρτύρων του έθνους – παράδειγμα, το μαύρο παρόμοιο χάλι στα πανεπιστήμια. Αυτοί οι βάνδαλοι, είναι ανίκανοι να αντιληφθούν την σημασία της έννοιας «Αγωγή του Πολίτη»: Πάσχουν από έλλειψη αρμονίας, την σύνδεση, το ταίριασμα, των μερών ενός δομημένου συνόλου, εντελώς ανίκανοι να αντιληφθούν την σημασία των γραπτών και άγραφων νόμων που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια υγιή και ευημερούσα κοινωνία.

Ψευτόμαγκες και αταίριαστοι εσαεί, έρμαια κάθε τσογλανιού, πολιτικού, εγκληματικού ή άλλου, χωρίς σεβασμό προς εαυτό και συμπολίτες.
Δεν είναι μόνο ανιστόρητοι και κατ’ επέκταση απάτριδες, είναι λαίλαπα και καρκίνος, καταλύτες του χάους. Ένοχη γι΄αυτό το κατάντημα η ίδια η ανεπαρκής πολιτεία, η πολιτική μας ηγεσία.

Προσέξτε, γιατί κάποιοι επιτήδειοι, μηδενιστικής «ιδεολογίας» και «φιλοσοφίας», δικαιολογούν (έμμεσα συνήθως) ακόμη και τις εγκληματικές των βανδάλων αυτών ενέργειες ως έκφραση ελευθερίας ή έλλειψης της.

Ρωμιοί της Πόλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου