Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Οι Πρέσπες παράγουν συνεχώς εγκλήματα κατά του ελληνισμού-Η Γερμανική Βουλή αναγνώρισε “μακεδονική” γλώσσα και πολιτισμό

Το διαχρονικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ, θα στοιχειώνει τον Μέγα Αλέξανδρο και το ελληνικό μακεδονικό βασίλειο του, το οποίο έφτασε τον ελληνικό πολιτισμό μέχρι τον Υδάσπη ποταμό

Χθες το βράδυ, η γερμανική Βουλή (Bundestag) επικύρωσε ψήφισμα που αναγνωρίζει κατηγορηματικά την “μακεδονική” γλώσσα, ταυτότητα και πολιτισμό, δήλωσε στη Deutsche Welle ο βουλευτής του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Τόμας Χάκερ.

Το ψήφισμα εισήχθη από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και των Φιλελευθέρων.

“Με αυτό το ψήφισμα, η Bundestag θέλει να ενθαρρύνει τα Σκόπια να εφαρμόσουν τον συμβιβασμό με την Ευρωπαϊκή Ένωση που επιτεύχθηκε το καλοκαίρι του 2022”, εξηγεί ο Χάκερ.

Πρόκειται για τη συμφωνία που αφορά την εισαγωγή των βουλγαρικών όρων στο σκοπιανό Σύνταγμα.

«Η ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είναι πεπεισμένος ο Τ.Χάκερ.

Ο ίδιος τονίζει ότι η εφαρμογή του συμβιβασμού δεν απειλεί την “μακεδονική” γλώσσα, τον πολιτισμό και την ταυτότητα.

Ο βουλευτής των Φιλελευθέρων χαρακτηρίζει την ετοιμότητα των Σκοπίων για ευρωατλαντική ένταξη ως άνευ προηγουμένου.

«Λειτουργεί ως πρότυπο για ολόκληρη την περιοχή» και «οι πολίτες της χώρας αξίζουν την αναγνώριση και τον μεγάλο σεβασμό μας», είπε ο Γερμανός Βουλευτής.

“Η ενταξιακή διαδικασία δεν μπορεί να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο”, πιστεύει ο Χάκερ.

«Γι’ αυτό πρέπει να προσφέρουμε στα Σκόπια και στις χώρες που εξετάζουν σοβαρά την ένταξη στην ΕΕ ενδιάμεσα βήματα.

Η πρόταση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen για τη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με ένα σχέδιο τεσσάρων σημείων είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι Σκοπιανοί Σλάβοι γείτονες μας, θα κάνουν ακριβώς ότι ζητήσουν οι Βούλγαροι, οι οποίοι προστατεύουν τα δικά τους συμφέροντα, κάτι που δεν κάναμε εμείς ως χώρα.

Η Ελλάδα, έχει απεμπολήσει ουσιαστικά το δικό της βέτο με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, λαμβάνοντας ως μοναδικό λάφυρο το όνομα “ Βόρεια Μακεδονία”, το οποίο ουσιαστικά έχουν καταργήσει οι Σκοπιανοί σε πολλά επίπεδα, (Γλώσσα, εθνότητα, ιστορία, οργανώσεις, εμπορικά προϊόντα κά).

Η Ελλάδα χωρίς να πάρει τίποτα από αυτά που της ανήκουν ιστορικά υπέγραψε την περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών, αφήνοντας στους ανύπαρκτους ιστορικά Σκοπιανούς, την μακεδονική γλώσσα που ήταν η ελληνική, τον μακεδονικό πολιτισμό την ιστορία και πολλά άλλα.

Πρόκειται για μια συμφωνία που θα παράγει εγκλήματα για τον ελληνισμό τα επόμενα 50 χρόνια, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, σε αντίθεση με τους Βούλγαρους, που απαιτούν και τελικά όπως φαίνεται θα λάβουν πολλά από αυτά που ζήτησαν, και με διόρθωση του σκοπιανού συντάγματος.

Το διαχρονικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ, θα στοιχειώνει τον Μέγα Αλέξανδρο και το ελληνικό μακεδονικό βασίλειο του, το οποίο έφτασε τον ελληνικό πολιτισμό μέχρι τον Υδάσπη ποταμό, ενώ τον μνημονεύουν εκατομμύρια πολίτες αυτών των περιοχών ακόμη και σήμερα τόσες χιλιάδες χρόνια μετά.   

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου