Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Τουρκικό σχέδιο εμπλουτισμού της Ελλάδος με μουσουλμάνους- Μετά την Πύλο οι Τούρκοι “σπρώχνουν” μετανάστες στην Ελλάδα

Έχουμε ύποπτο μπαράζ περιστατικών παράνομης εισόδου με μετανάστες σε Έβρο-Αιγαίο

Μπαχτσελί και Τσελίκ ανέλαβαν την εργολαβία κατά της Ελλάδος για την τραγωδία της Πύλου, έχοντας όμως σε εξέλιξη ύποπτο σχέδιο εισροής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.   

Ο Μπαχτσελί υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα ευθύνεται για το τραγικό ναυάγιο, προσθέτοντας ότι η χώρα μας είπε ψέματα για το πως χειρίστηκε το λιμενικό το περιστατικό.

Ο Ομέρ Τσελίκ, χθες κατηγόρησε για ακόμα μία φορά την χώρα μας ότι «μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο προσφύγων» και πως «σκοτώνει πρόσφυγες».

Ταυτόχρονα σε Έβρο και Αιγαίο ξεκίνησαν μαζικά κινήσεις ώθησης μεταναστών προς την Ελλάδα.

Η Τουρκία μαζί με τα κυκλώματα συνεχίζουν να σπρώχνουν στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή έχουμε 36 μετανάστες σε νησίδα στο Κισσάρι και 63 στην νησίδα Μαράσια στον Έβρο που αναμένουν φυσικά να τους μαζέψουμε, ενώ είχε προηγηθεί  διάσωση 68 μεταναστών στην Λέρο.

Επίσης Ιστιοφόρο με 40 μετανάστες βρέθηκε  νοτιοανατολικά της Λήμνου αναφέροντας μηχανική βλάβη και όλοι τους μεταφέρθηκαν στην Λέσβο και έπεται και συνέχεια όπως όλα δείχνουν.

Δύο διαφορετικές ομάδες μεταναστών έχουν εγκλωβιστεί σε νησίδα στο Κισσάρι και στα Μαράσια Έβρου
Ιστιοφόρο σκάφος με 68 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε βορειοδυτικά της Λέρου.

Οι μετανάστες παρελήφθησαν από εμπορικό πλοίο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν σε πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρονται με ασφάλεια στη Λέρο.

Οι Τούρκοι βρήκαν ευκαιρία μετά την Πύλο, να στείλουν μετανάστες εκτιμώντας την δύσκολη θέση της Ελλάδος, μετά τα απαράδεκτα δημοσιεύματα του BBC και άλλων ΜΜΕ, για ευθύνη του λιμενικού στην τραγωδία της Πύλου, όπου χάθηκαν 600 Άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο.

Τουρκικό σχέδιο εμπλουτισμού της Ελλάδος με μουσουλμάνους

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ούτε στο Πακιστάν, ούτε στο Μπαγκλαντές, για να δικαιολογεί τις καραβιές των χιλιάδων μεταναστών προς την Ευρώπη, και διαμέσου Ελλάδος.

Αντίθετα, το κράτος διακινητής είναι η Τουρκία, η οποία όντας βρισκόμενη σε μια τρομερή οικονομική κρίση, εκμεταλλεύεται τον πόθο χιλιάδων ανθρώπων, και τους απομυζεί για να τους στείλει στην Ελλάδα με άνομους σκοπούς.

Οι Τούρκοι πιθανότατα να θέλουν να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό ( με αυτόν τον τρόπο διακίνησης μεταναστών) στην χώρα μας, για να τους χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ως “ εργαλείο” για τον έλεγχο της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης.

Το ίδιο άλλωστε πράττουν, ευτυχώς με ένα μικρό κομμάτι της  μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, το ίδιο  προσπάθησαν να πράξουν με την μειονότητα τους στην Γερμανία, Γαλλία αλλά και αλλού.

Το σχέδιο του καθεστώτος Ερντογάν, είναι μακρόπνοο και κυρίως στηρίζεται στον θρησκευτικό, οικονομικό έλεγχο τουλάχιστον στην περιοχή των Βαλκανίων, με χρήση των τουρκικών μειονοτήτων σε διάφορες χώρες.

Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει η ΕΕ για αυτό το θέμα, αλλά η γενική εκτίμηση είναι ότι δεν πρέπει να αναμένουμε και πολλά από τους τεχνοκράτες  των Βρυξελών που ζουν στον δικό τους κόσμο. Το θέμα είναι να έρθουμε σε σφιχτή συμφωνία με Αίγυπτο, Χαφτάρ και χώρες του Κόλπου ώστε να κόψουμε να δρομολόγια των παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα. Το το θα κάνουν οι άλλες χώρες είναι δικό τους θέμα. 

 ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου