Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ράμα: Ξαφνική διήμερη επίσκεψη στον Ερντογάν

Αιφνιδιαστική διήμερη επίσκεψη στην Αγκυρα, όπου συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη

Την είδηση ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο facebook ο ίδιος ο Εντι Ράμα χθες Τετάρτη πριν την αναχώρησή του από τα Τίρανα.


 
Ράμα (αριστερά) – Ερντογάν (δεξιά) και ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι (δίπλα στον Ράμα), στο προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας (φωτογραφία shqiptarja.com)

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αιφνιδιαστική επίσκεψη, την οποία ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Έντι Ράμα, η επίσκεψη έχει ως σκοπό την επίτευξη προόδου σε θέματα διμερούς συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων.

«Έργα διμερούς συνεργασίας»

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας τονίζει ότι αυτή η συνεργασία θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο των επαφών που οργανώνονται με επενδυτές στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας, του τουρισμού, των φαρμακευτικών προϊόντων, της ενέργειας και των μεταφορών.

«Άγκυρα – Διήμερη επίσκεψη για την πρόοδο των έργων διμερούς συνεργασίας μεταξύ υπουργείων και οργανωμένων επαφών με επενδυτές στην ψηφιακή τεχνολογία, τον τουρισμό, τα φαρμακευτικά προϊόντα, την ενέργεια, τις μεταφορές» έγραψε ο Εντι Ράμα στο facebook.

«Πίσω από τις κλειστές πόρτες»

«Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δέχθηκε σε συνάντηση τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Προεδρικό Συγκρότημα στην Άγκυρα» έγραψε η αλβανική εφημερίδα shqiptarja.com, παραθέτοντας φωτογραφία από τη συνάντηση (επάνω).

WAR NEWS 24/7


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου