Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

"Διεθνής μαφιόζος" ο Ερντογάν! Τα "πλοκάμια" του φτάνουν μέχρι την Γερμανία (φωτο)

Νέο τεράστιο σκάνδαλο για σχέσεις μελών της κυβέρνησης Ερντογάν με Τούρκο ανώτερο στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης στη Γερμανία

Τούρκος ανώτερο στέλεχος της ακροδεξιάς τουρκικής ακροδεξιάς εγκληματικής συμμορίας "Osmanen Germania" που απαγορεύτηκε στη Γερμανία, "γνωρίζετε" καλά με τους ΥΠΕΣ-ΥΠΕΞ-ΥΠΑΜ-Διοικητή ΜΙΤ- Τατάρ και άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ερντογάν, ενώ βραβεύθηκε με βραβείο επιχειρηματικότητας!

Δεν έχει αρχή και τέλος η οσμή σκανδάλων και σχέσεων Υπουργών και υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης Ερντογάν με ανθρώπους εγκληματικών οργανώσεων.

Μετά τα σκάνδαλα που αποκάλυψε ο αρχιμαφιόζος Peker τα οποία συνταράζουν την Τουρκία, έρχεται ο τουρκικός ιστότοπος duvarenglish.com, να προσθέσει ένα νέο  σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα  αναφέρει ο τουρκικός ιστότοπος ότι:

"Ανώτερο μέλος της τουρκικής ακροδεξιάς εγκληματικής συμμορίας "Osmanen Germania" που απαγορεύτηκε στη Γερμανία αποκάλυψε ότι "βρίσκεται κοντά" στην κυβέρνηση της Τουρκίας, καθώς ο λογαριασμός του στο Instagram έδειξε φωτογραφίες με διάφορους λίαν υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ερντογάν.

Ο λογαριασμός Instagram του Taner Ay, ανώτερου στελέχους της συμμορίας Osmanen Germania, "έδειξε" τις στενές σχέσεις του με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

 Η συμμορία απαγορεύτηκε το 2018 αφού συμμετείχε σε πολλά εγκλήματα, όπως δολοφονίες, επιθέσεις, απαγωγές, διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία. Η συμμορία είναι επίσης γνωστή για τις απειλές  της  εναντίον μελών της τουρκικής αντιπολίτευσης στη Γερμανία.

Ενώ οι σχέσεις της συμμορίας με τον αναπληρωτή του AKP Metin Külünk ήταν γνωστές, ο λογαριασμός Instagram της Ay έδειξε ένα ευρύτερο δίκτυο.

Συγκεκριμένα ο Taner Ay εμφανίζεται με τον υπουργό Εσωτερικών Sleyley Soylu σε φωτογραφία που τραβήχτηκε στο προεδρικό παλάτι στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ay είχε πρόσβαση σε διάφορες συναντήσεις υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο κοινοβούλιο. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του εαυτού του με όπλο και παρέπεμπε στο τμήμα "ειδικών επιχειρήσεων " της τουρκικής αστυνομίας

Το 2017, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του με τον υπουργό Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu στην επαρχία της Αττάλειας της Μεσογείου κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ.

 Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία πάλι με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στις 15 Απριλίου 2019,  αφότου η Γερμανία απαγόρευσε την συμμορία "Osmanen Germania". Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κυρίως κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 31 Αυγούστου 2018 μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον αρχηγό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MΙT) Hakan Fidan κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ay εμφανίζεται με τον υπουργό Άμυνας Hulusi Akar σε φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Τουρκική Προεδρία στις 3 Μαρτίου 2020.

Η φωτογραφία συνάντησης του ανώτερου μέλους συμμορίας με τον Τουρκοκύπριο Πρόεδρο Έρσιν Τατάρ, που υποστηρίζεται από την Άγκυρα, στις 18 Δεκεμβρίου 2019 προκάλεσε επίσης συζήτηση. 

  

Ο Ay εμφανίζεται επίσης σε φωτογραφία με τον αναπληρωτή του AKP Mehdi Eker. Το μέλος της συμμορίας μοιράστηκε την εικόνα στις 8 Ιουνίου.

Ο Ay συχνά αναφέρεται ως "νέος επιχειρηματίας" στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης λόγω της συμμετοχής του στην επιχείρηση φυσικού αερίου, ποζάροντας σε φωτογραφία  με την Porsche του στο Προεδρικό παλάτι του Ερντογάν.

  

Τέλος έλαβε βραβείο για την «επιχειρηματικότητα» του κατά τη διάρκεια των βραβείων Best of City το 2019."

To γεγονός ότι ο Taner Ay, έχει φωτογραφίες σε κυβερνητικά κτίρια με πολλούς Τούρκους υπουργούς και αξιωματούχους της κυβέρνησης και του κόμματος του Ερντογάν, δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά και διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί τους.

 

Τα υπόλοιπα αναμένονται...

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου