Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ευθύ κατηγορώ Ερντογαν σε Ρωσία: Στέλνετε μισθοφόρους στη Λιβύη

Εξαπέλυσε βολές στην Γαλλία και την Αμερική, για την στάση τους υπέρ της Αρμενίας

Για ακόμη μια φορά τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν επιτίθεται μετωπικά στην Ρωσία! Αποδείξει ότι κλυδωνίζεται η ρωσοτουρκική συνεργασία.

Με Δηλώσεις πριν από λίγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησε ευθέως την Ρωσία ότι εμπλέκεται στην αποστολή ρώσων μισθοφόρων στην Λιβύη, την λεγόμενη ταξιαρχία Βάγκνερ ο, και ενισχύει στρατιωτικά τον Χαλιφα Χαφτάρ.

Ο ισχυρισμός αυτός του Ερντογάν έρχεται παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του Κρεμλίνου, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην δράση της ταξιαρχίας Βάγκνερ, που αποτελεί ιδιωτική εταιρεία.

Ο Ερντογάν όμως δεν σταμάτησε μόνον εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι πίσω από την επιθετικότητα της Αρμενίας κρύβεται η Ρωσία η οποία και υποστηρίζει την μαρτυρική χώρα με όπλα, κάνοντας λόγο και για πληροφορίες για αποστολή στρατευμάτων. Ενώ εξαπέλυσε βολές στην Γαλλία και την Αμερική, για την στάση τους υπέρ της Αρμενίας.

Νέα αυτή επίθεση του Ερντογάν κατά της Ρωσίας, μέσα σε λίγες ώρες, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τις σχέσεις των δύο χωρών να έχουν εκ νέου διαρρηχθεί. Μένει να το εκμεταλλευτούμε εμείς ως Ελλάδα κάνοντας άνοιγμα στην Ρωσία, ώστε ουδείς πλέον να μας θεωρεί δεδομένο.

Η επίσκεψη του Λαβρόφ είναι μεγάλη ευκαιρία.

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου