Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Αλγερινό «ράπισμα» σε Άγκυρα: «Δεν υπάρχει καμία τουρκική φρεγάτα στα λιμάνια μας»! – Εγκαταλείπουν τα όπλα τους οι φιλότουρκοι στην Τρίπολη.


Αλγερινό χαστούκι είχαμε προς την Τουρκία. Η Άγκυρα ως γνωστόν συνεχώς προπαγανδίζει και προσπαθεί να δημιουργήσει αναταράξεις σε όλες τις χώρες της Α. Μεσογείου.



Αρχικά προσπάθησε να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι η Τυνησία θα της παραχωρήσει λιμάνια και αεροδρόμια, αλλά αμέσως ήρθε ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα από την Τύνιδα.

Εν συνεχεία η Άγκυρα έβαλε στο παιχνίδι και την Αλγερία. Μάλιστα έφθασαν στο σημείο οι Τούρκοι να ισχυριστούν πως έστειλαν χθες φρεγάτα στην Αλγερία!

Ο πρόεδρος όμως της Αλγερίας Αμπτελαζίζ Τζεράντ, απέρριψε το αίτημα του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να επισκεφθεί τη χώρα, αναφέροντας πως «δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για αυτή τη χρονική στιγμή», ενώ ανακοινώθηκε επίσημα πως η Αλγερία δεν πρόκειται να στηρίξει τις τουρκικές ενέργειες στη Λιβύη.

Μάλιστα σήμερα Αλγερινά ΜΜΕ ξεφτίλισαν την Τουρκία, καθώς μετά από ρεπορτάζ που έκαναν, δεν υπήρχε κανένα τουρκικό πλοίο σε Αλγερινό λιμάνι.

Μάλιστα πολλά φιλοτουρκικά Αραβικά ΜΜΕ απέσυραν την είδηση περί τουρκικής παρουσίας στην Αλγερία. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνει και κάποιο ελληνικό ΜΜΕ, το οποίο λες και το έγραφαν το άρθρο Τούρκοι, ισχυρίστηκε πως τουρκική αρμάδα πλέει προς την Αλγερία!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΥΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 


Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε ο Στρατηγός του LNA Khaled Al Mahjoub, οι φιλότουρκοι του GNA εγκαταλείπουν τις θέσεις του στην Τρίπολη, καθώς δεν θέλουν να πολεμήσουν με τους Σύρους μισθοφόρους!

Μάλλον αντί να βοηθήσει την κατάσταση ο Ερντογάν, την έκανε χειρότερη για τους φιλότουρκους, οι οποίοι χάνουν συνεχώς στα πεδία των μαχών!

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια
PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου