Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ιδού τι κρύβει ο Ερντογάν: Πάνω από 1000 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν το 2020 στις μάχες με τους Κούρδους

 

Η Τουρκία έχει ήδη δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της και οδεύει σε πιθανή διάλυση

Τα “ψέμματα τα ωραία τα μεγάλα” του τουρκικού στυγνού καθεστώτος, φέρονται να απέκρυψαν ότι άνω των 1000 Τούρκων στρατιωτικών όλων των βαθμίδων έχουν σκοτωθεί σε μάχες με τους Κούρδους σε Συρία, Ιράκ και Τουρκία. 

Η στρατιωτική διοίκηση των Κούρδων σε Συρία και Τουρκία ανακοίνωσε τον ισολογισμό του πολέμου για το 2020. 

Εκεί αναφέρουν ότι από τις ενέργειες που διεξήγαγαν οι κουρδικές ανταρτικές δυνάμεις, σκοτώθηκαν 1005 Τούρκοι στρατιώτες, 9 από αυτούς υψηλόβαθμοι Τούρκοι αξιωματικοί. 

Η στρατιωτική διοίκηση των Κούρδων δημοσίευσε  τα αποτελέσματα του πολέμου με τον τουρκικό στρατό για το 2020, θεωρώντας ότι ήταν μια χρονιά που έχει πολύ σημαντική θέση στην ιστορία της αντίστασης του λαού του Κουρδιστάν. 

“Ήταν ένα έτος απόλυτης αντίστασης για τον Αγώνα του Κουρδιστάν και τον λαό μας. Ένα έτος αντίστασης ενάντια στην καταπίεση που επέβαλε το αποικιοκρατικό-φασιστικό τουρκικό κράτος στον λαό μας, στους εκπροσώπους του λαού μας και στους φίλους του λαού μας.

Το φασιστικό τουρκικό κράτος υπέστη σοβαρά χτυπήματα το 2019 και ισχυρίστηκε ότι θα τελειώσει το κίνημά μας το 2020. 

Σε αυτό το πλαίσιο, κινητοποίησε όλη του τη δύναμη για να εμβαθύνει τη βρώμικη πολεμική ιδέα που έχει αναπτύξει για όλα τα κομμάτια που απαρτίζουν το Κουρδιστάν, καταβάλλοντας μια τεράστια προσπάθεια να επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα ενάντια στον αγώνα μας. 

Ωστόσο, το αποικιοκρατικό τουρκικό κράτος, το οποίο δεν πέτυχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα εναντίον του ανταρτικού του Κουρδιστάν τα τελευταία 36 χρόνια, έτσι και τώρα δεν κατάφερε να επιτύχει τίποτα για το 2020”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

Η κουρδική στρατιωτική διοίκηση υπογράμμισε ότι η αναδιάρθρωση που ξεκίνησε ο στρατός του Κουρδιστάν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντίστασης του 2020 αποδείχθηκε σωστή. 

Χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα, ο κουρδικός στρατός μας έχει φτάσει στο τακτικό βάθος την στρατιωτική επιτυχία του. 

“Οι κουρδικές Λαϊκές Αμυντικές Δυνάμεις, που προετοιμάζονται για το 2021, σίγουρα θα ξέρουν πώς να πετύχουν σε όλα τα μέτωπα.

Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις μας δείχνουν ότι το 2021 δεν θα είναι μια συνηθισμένη χρονιά για τους Κούρδους του Κουρδιστάν και της περιοχής. 

Ο ελεύθερος κουρδικός στρατός, ο οποίος έχει γίνει η ελπίδα των λαών της περιοχής, σίγουρα θα διαδραματίσει το ρόλο του στην επερχόμενη ιστορική διαδικασία, γνωρίζοντας να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ηρωικών μαρτύρων μας και του ηγέτη μας, [Αμπντουλάχ Οτσαλάν]»,κατέληξε η ανακοίνωση. 

Ο Murat Karayilan, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), είχε μιλήσει πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό Dengê Welat για τρέχοντα πολιτικά θέματα.
Μεταξύ άλλων, τόνισε για τον ψυχολογικό πόλεμο που διεξάγει ανηλεώς το τουρκικό κράτος ενάντια στο κουρδικό απελευθερωτικό κίνημα:

«Τον τελευταίο καιρό το τουρκικό κράτος διεξάγει περισσότερες ψυχολογικές επιχειρήσεις από στρατιωτικές επιχειρήσεις ενάντια στο κίνημά μας και τους αντάρτες. Πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται και μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί μια βάση για ψυχολογικές επιχειρήσεις. 

Η σημερινή εστίαση της Άγκυρας αφορά τον ψυχολογικό πόλεμο. Η προπαγάνδα που βασίζεται στο ψέμα υλοποιείται για να μεταφέρει μια συγκεκριμένη αντίληψη στην κοινή γνώμη, όποια και να είναι αυτή. 

Δέκα φορές περισσότερα επενδύονται σε ψυχολογικό πόλεμο και μετά σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, αφού το τουρκικό κράτος διαθέτει ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας, με εκατοντάδες τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες”, αναφέρει ο ίδιος.

Το συμπέρασμα από όλα αυτά, είναι το γεγονός της βαθιάς διαίρεσης του τουρκικού λαού, λόγω του στυγνού καθεστώτος του Ερντογάν, που απειλεί την Ελλάδα στην Α. Μεσόγειο, αφού όπως μας δηλώνει και ο Καραγιλιάν, ο Ερντογάν έχει φλομώσει στην κυριολεξία τους Τούρκους στο ψέμα.

PENTAPOSTAGMA



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου