Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΠΛΑΣΜΑ

«Είναι σημαντικό να ξέρουν όλοι ότι είμαι πολύ περισσότερο από τα άσχημα πράγματα που μου συμβαίνουν. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι η ζωή να μην είναι πια δύσκολη, προτού αποφασίσεις να είσαι ευτυχισμένος»

Αυτά είπε ένα πολύ σπουδαίο κορίτσι, η 30χρονη πανέμορφη Jane Kristen Marczewski, όταν τον Ιούνιο του 2021 εμφανίστηκε στην επιτροπή ταλέντων America's Got Talent

 Η Τζέιν είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2017 και έκτοτε πάλευε για τη ζωή της έχοντας χάσει πολλά κιλά, όχι όμως και το κουράγιο της. 

 

 Ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει μια δική της σύνθεση, ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο Ιt΄s OK που έκανε επιτροπή και κοινό να υποκλιθούν δακρύζοντας.

 

  Κι όταν τους είπε «Έχω 2% πιθανότητες επιβίωσης, αλλά δεν είναι 0% και το 2% είναι κάτι σπουδαίο και μακάρι οι άνθρωποι να ήξεραν πόσο καταπληκτικό είναι» κέρδισε τις εντυπώσεις και διάκριση, όχι επειδή είχε καρκίνο, αλλά επειδή έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι που ερμήνευσε με μια καταπληκτική φωνή».


Δεν πρόλαβε να συνεχίσει τον κύκλο του τελικού διαγωνισμού. Λίγους μήνες μετά ο καρκίνος την νίκησε…όμως το τραγούδι της έχει μείνει για πάντα στην καρδιά μας.


Προσκυνητής


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου