Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Μουσουλμάνοι στην Σουηδία σχεδιάζουν “να καταλάβουν την Ευρώπη”

Ένας ηγέτης της μουσουλμανικής οργάνωσης Hizb ut-Tahrir στο Rinkeby εντοπίστηκε από μια κρυφή κάμερα ενώ συζητούσε πώς θα μπορούσε να καταληφθεί η Ευρώπη από το Ισλάμ στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω οργάνωση έχει γίνει πιο ενεργή στην στρατολόγηση νέων μελών στην περιοχή Järva.

Ένας δημοσιογράφος του δικτύου SVT παρευρέθηκε με κρυφή κάμερα σε συναντήσεις στο σπίτι ενός από τους ηγέτες της οργάνωσης και κατέγραψε τη συλλογιστική που παρουσιάστηκε εκεί.

Σε ένα από τα αποσπάσματα, ο ηγέτης λέει στα Αραβικά ότι είναι δυνατόν να καταλάβει την Ευρώπη όταν σχηματιστεί το μουσουλμανικό "χαλιφάτο".

“Τώρα υπάρχουν περιοχές που διαφέρουν από άλλες περιοχές. Στο σπίτι στις χώρες μας, τις ονομάζουμε "περιοδικές περιοχές".”

Στην συνέχεια εξηγεί τι σημαίνουν τα majal States. Αυτοί είναι τομείς όπου είναι δυνατόν να καθιερωθεί το χαλιφάτο. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως η Ευρώπη, όπου δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτές οι περιοχές μπορούν να κατακτηθούν μόνο, εάν εσείς ή εγώ ανήκουμε στην οργάνωση Ταχρίρ ή σε έναν αντίστοιχο οργανισμό, λέει ο άντρας.

Ο ηγέτης υποστηρίζει επίσης ότι οι Εβραίοι ήταν πίσω από τη λεγόμενη ισότητα στον Δυτικό κόσμο. Μιλά συγκεκριμένα για μια συνομιλία με έναν Εβραίο άνδρα, ονόματι "McFeller".

“Τότε αυτός ο ΜακΦέλερ ξέσπασε γελώντας. Εννοούσε. “Ήμασταν αυτοί που επινοήσαμε την ιδέα της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ήμασταν εκείνοι που σχεδίαζαν να εισέλθουν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας. Το θέλουμε, γιατί εάν οι γυναίκες μένουν στο σπίτι, αυτό σημαίνει ότι το 50% της κοινωνίας δεν λειτουργεί και αυτό κοστίζει χρήματα σε εμάς”. Αυτό εννοούσε. Είπε ακόμη: «Άρα όλα τα κινήματα για την απελευθέρωση των γυναικών είναι δική μας ιδέα»”

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου