Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Οι Ισραηλινοί διέσυραν τις Βρυξέλλες: ''Η ΕΕ άφησε αβοήθητη την Αθήνα''

''Βόμβα'' από τους Ισραηλινούς. Στο Ισραήλ είναι πυρ και μανία με την δράση των Τούρκων κατά της Ελλάδας. Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, τα οποία στηρίζουν τον Μ. Νετανιάχου, ''πυροβολούν'' τόσο τον Ερντογάν, όσο και την ΕΕ για την στάση τους απέναντι στη χώρα μας. 

'Αρθρο της Jerusalem Post αναφέρει: 

''Το Ισραήλ στηρίζει την Ελλάδα και η ΕΕ, ο φυσικός σύμμαχός της, την εγκατέλειψε.
 
''Σε μια σαφή πρόκληση κυριαρχίας  κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η Ελλάδα μένει αβοήθητη.

Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Μεσογείου και οι Βρυξέλλες στηρίζουν την Τουρκία! Κανείς δεν βρίσκεται στο πλευρό της Αθήνας, παρά μόνο το Ισραήλ.''

Και συνεχίζουν οι Ισραηλινοί:

''Ένας τουρκικός στόλος υπό το πρόσχημα μιας δήθεν ερευνητικής αποστολής συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις στην Α. Μεσόγειο.''

''Είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε την ατζέντα της Τουρκίας, διότι κάθε μέρα αυτή περιλαμβάνει και νέα αιτήματα της Άγκυρας. Για παράδειγμα πριν από μέρες, τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τουρκικός στολίσκος θα επέστρεφε στα αγκυροβόλια του'', αναφέρει Ισραηλινός ειδικός.

''Στη συνέχεια, τα ΗΑΕ έστειλαν F-16 στην Κρήτη για να εκπαιδευτούν με τους Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή, γαλλικά μαχητικά μεταστάθμευσαν στην Κύπρο.''

Η Τουρκία υλοποιεί ένα μεγάλο κύμα εξτρεμιστικού εθνικισμού και θρησκευτικής μισαλλοδοξίας που ωθείται από το κυβερνών κόμμα AKΡ.

Το κόμμα μετέτρεψε πρόσφατα δύο ιστορικές εκκλησίες σε τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υλοποιούνται ολοένα και περισσότερες συγκεντρώσεις από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απειλεί να «απελευθερώσει» το τζαμί Al-Aqsa της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, απειλώντας παράλληλα την Ελλάδα, τα ΗΑΕ, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.

Η Τουρκία έχει εισβάλει σε τμήματα της βόρειας Συρίας και έχει εκδιώξει τους Κούρδους από την κουρδική περιοχή του Αφρίν, ενώ συνεχίζει  να βομβαρδίζει περιοχές στο βόρειο Ιράκ όπου ζουν χριστιανοί Yazidis.

Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας «αντιτρομοκρατικής εκστρατείας», παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, οι πραγματικοί τρομοκράτες του ISIS συνεχίζουν να διαφεύγουν από την κράτηση στην ανατολική Συρία για να φτάσουν στην Τουρκία.

Ως μέρος αυτού του κύματος του εξτρεμισμού στην Άγκυρα, υπάρχουν αυξανόμενες απαιτήσεις για ανάληψη μέρους της Μεσογείου'', αναφέρουν οι Ισραηλινοί.

Έτσι είναι εκεί στην δύση ( ΗΠΑ-ΕΕ), όποιος δεν βλέπει ότι ο Ερντογάν υλοποιεί  παγκόσμια σχέδια έχοντας γαλουχίσει και εθίσει ταυτόχρονα μια γενιά ολόκληρη στον νεο-Οθωμανικό ισλαμικό εξτρεμισμό, τότε θα τον γευτεί και με το παραπάνω.

Ανδρέας Μουντζουρούλια

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου