Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Zητούν και τα ρέστα! Τούρκοι: Οι Έλληνες μας απειλούν με χαμηλές πτήσεις F-16 στα τουρκικά χωριά της Ξάνθης

Βλέπουν απειλές κατά του τουρκικού καθεστώτος Άξιον απορίας είναι πως οι Τούρκοι παραχαράσσουν και διαστρεβλώνουν τα πάντα σε σχέση με την χώρα μας. Μετά τους γυμνούς μετανάστες για τους οποίους μας απέδωσαν ευθύνες ενώ οι ίδιοι ήταν οι υπαίτιοι τώρα περάσαμε στις από αέρος προκλήσεις με λόγια το...αέρα.  

Στο στόχαστρο η ελληνοαμερικάνικη στρατιωτική άσκηση που λαμβάνει χώρα στο Πετροχώρι Ξάνθης με τίτλο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-22» . 

Σύμφωνα με το star.com ελληνικά μαχητικά πέταξαν χαμηλά πάνω "από τουρκικά χωριά της Ξάνθης". 

"Τη χαμηλή πτήση των F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που πραγματοποίησαν ασκήσεις σύμφωνα με τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, προς τα τουρκικά χωριά της Ξάνθης κατέγραψαν οι κάτοικοι του χωριού" γράφει το άρθρο. .

Αναλυτικότερα αναφέρουν: 

Εξοπλίζοντας τα νησιά στην Ανατολική Μεσόγειο κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, η Ελλάδα πέταξε ελληνικά ελικόπτερα, τζετ και F-16 πάνω από τουρκικά χωριά στην Ξάνθη.

Η πρόωση αποκαλύφθηκε στις χαμηλές εικόνες πάνω από την Ξάνθη. Τα τζετ μαγνητοσκοπήθηκαν από τους κατοίκους του χωριού Kayalar, ενός μειονοτικού μουσουλμανικού τουρκικού χωριού στη Δυτική Θράκη, την εν λόγω περιοχή.

Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πλάνου ασκήσεων της Ελλάδας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-22» . 

Μάλιστα, στο δημοσιευμένο ημερολόγιο αναφερόταν ότι μεταξύ 15-21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνταν πτήσεις F-16, F-4 Phantom και F-18 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας γύρω από το σχέδιο «Neptune strike».

Κατά τη διάρκεια της δημοσίευσης του ημερολογίου, αναφέρθηκε στις ειδήσεις στον ελληνικό Τύπο ότι οι εν λόγω ενέργειες θα γίνουν κατά των λεγόμενων «απειλών του τουρκικού καθεστώτος».

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου