Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

"Οθωμανικό δίκαιο"-Μετά τους γυμνούς μετανάστες νέα κατορθώματα των Τούρκων σε Σύριους στα σύνορα

Ιδού ποιο είναι το θράσος να κατηγορούν εμάς για επαναπροωθήσεις και βία -Και νέες κατηγορίες για το Λαύριο

Κι ενώ η διεθνής κοινή γνώμη δεν έχει συνέλθει ακόμη από την φρικαλέα συμπεριφορά των Τούρκων που ξεγύμνωσαν τους μετανάστες, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τα καλά και ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται για τη βαρβαρότητα των τουρκικών αρχών. 

Οι μαρτυρίες των 92 δύστυχων μεταναστών, που βρέθηκαν στην ελληνική πλευρά του Έβρου, γυμνοί και χωρίς τα προσωπικά τους αντικείμενα σοκάρουν αλλά δεν είναι οι μόνες. 

«Μάς είπαν βγάλετε τα ρούχα σας. Βγάλαμε τα ρούχα μας και λόγω του κρύου η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη», ανέφερε ο Μπαχρούν από το Αφγανιστάν, ο οποίος σημείωσε στον Alpha ότι οι τουρκικές Αρχές φέρθηκαν πολύ άσχημα στους 92 ανθρώπους. «Δυστυχώς οι Τούρκοι αστυνομικοί, πήραν τα χρήματά μας, τα ρούχα μας τα παπούτσια μας. Η τουρκική στρατοχωροφυλακή, η τουρκική συνοριοφυλακή φέρθηκαν πολύ άσχημα, δε μας άφησαν τίποτα», είπε ένας εξ αυτών,

Παράλληλα σε ένα νέο Βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο παρουσιάζεται η Τουρκική χωροφυλακή να επιτίθεται βάναυσα σε οικογένειες Σύριων στα τουρκικά σύνορα. 

Συνεχίζεται το ποίημα με το Λαύριο 

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι συνεχίζουν και την 'καραμέλα" πως στο Λαύριο εκπαιδεύονται 'Τούρκοι τρομοκράτες". 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ "στην ταυτόχρονη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης PKK στην Κωνσταντινούπολη, συνελήφθησαν 14 ύποπτοι, ανάμεσά τους και ένα μέλος της οργάνωσης που εκπαιδεύτηκε στο Στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα. Οι διευθύνσεις των υπόπτων, που εκπαιδεύτηκαν στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα , και των υπόπτων που δραστηριοποιούνταν στο λεγόμενο Επαναστατικό Κίνημα Νέων, μετέφεραν προσωπικό στην αγροτική περιοχή και παρείχαν οργανωτική επικοινωνία παρέχοντας ασφαλή σπίτια στα μέλη της οργάνωσης."

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου