Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΗΝΑ ;, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;;


Οἱ «πατριωτικές» κλίκες… Το ρωτάω γιατί η απελευθέρωση από τους χρόνιους δυνάστες μας, θα επέλθει με δυσκολίες – θα μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Είσαι έτοιμος; Μπορεί να χρειαστεί και να πολεμήσουμε …είσαι έτοιμος; Μπορεί να χρειαστεί και να ζήσουμε με στερήσεις που δεν ξαναζήσαμε …είσαι έτοιμος; Εάν είσαι, τότε η λευτεριά είναι κοντά.

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ, 

Κατεβάστε τις κομματικές σας σημαίες, αφήστε να μιλήσει η φωνή της ψυχής και γκρεμίστε τα κομματικά συρματοπλέγματα, για να γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. 




Οι πιο υποψιασμένοι, που δεν συμμετείχαμε σε κόμματα και δεν είχαμε φάει το παραμύθι της αριστεροδεξιάς, επί χρόνια βρίζουμε τις ηγεσίες μας. Ήρθε το ίντερνετ κι αρκετός κόσμος ακόμη άρχισε να αντιλαμβάνεται περισσότερο το δούλεμα.

Δέκα χρόνια μετά τα μνημόνια, παρ’ όλη την ψυχολογική κατάρρευση, οι περισσότεροι ξέρουν τι συμβαίνει: η χώρα μας είναι αποικία των μεγάλων δυνάμεων και οι πολιτικοί μας τα πιόνια τους για να την διοικούν όπως επιθυμούν οι ίδιοι.

Με τον κορωναϊό όμως φαίνεται ότι δύσκολα θα κρατήσει η παρούσα κι οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση το τιμόνι της διακυβέρνησης στα χέρια της. Οι πιέσεις ήδη είναι μεγάλες και τα πράγματα πλέον δείχνουν ώριμα για τεράστιες αλλαγές, με την ελπίδα της απελευθέρωσης από την χρόνια δουλεία να είναι έντονη, όσο ποτέ άλλοτε. Είσαι έτοιμος; Το ρωτάω γιατί η απελευθέρωση από τους χρόνιους δυνάστες μας, θα επέλθει με δυσκολίες – θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Είσαι έτοιμος; Όλοι ποθούμε μια πατριωτική κυβέρνηση που θα ‘ρθει σε ρήξη με τους δανειστές – δυνάστες μας αλλά αυτό για να γίνει θα χρειαστεί να θυσιάσουμε για ένα διάστημα την επίπλαστη εως τώρα ευημερία μας. Είσαι έτοιμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου