Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Την Αγιά Σοφιά επέλεξε για να προσευχηθεί για το Μπαϊράμι ο Ρ.Τ.Ερντογάν (Video)

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν επέλεξε κάποιο κλασικό τζαμί αλλά την Αγιά Σοφιά

Την Αγιά Σοφιά επέλεξε για να προσευχηθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα που είναι η γιορτή του Μπαϊράμι.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν επέλεξε κάποιο κλασικό τζαμί για να πάει να προσευχηθεί, αλλά την Αγιά Σοφιά.

Σε δηλώσεις του μετά την προσευχή του και ερωτηθείς για το φυσικό αέριο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπαμε ό,τι πρέπει να ειπωθεί για το φυσικό αέριο της Μαύρης Θάλασσας χθες το βράδυ. Θα φέρουμε φυσικό αέριο στη χώρα μας δωρεάν, πρώτα για έναν μήνα και μετά για έναν χρόνο. Είθε ο Αλλάχ να κάνει όλα τα αποθέματά μας καρποφόρα».

Επίσης, αναφορικά με τις εκλογές στην Τουρκία που πλησιάζουν, ο Ερντογάν είπε, εξαπολύοντας νέα επίθεση τους πολιτικούς του αντιπάλους: «Δεν πρόκειται να αξιολογήσω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ορισμένοι πρόεδροι κομμάτων. Δεν είμαι στην προσδοκία κέρδους. Ο τρομοκράτης θα ενεργεί πάντα έτσι. Ως κόμμα, έχουμε ζήσει τον τρόμο. Κάποιοι αρχηγοί κομμάτων που αγνοούσαν όσα λέγαμε, όταν δέχθηκαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, προσπάθησαν να κερδίσουν από αυτό».

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε: «Συγχαίρω το Μπαϊράμι του έθνους μας και του ισλαμικού κόσμου. Εύχομαι για άλλη μια φορά ο Αλλάχ να ελεήσει τους συμπολίτες μας που πέθαναν στους σεισμούς και τις πλημμύρες και να δώσει υπομονή στους συγγενείς τους. Καλές γιορτές για το Ραμαζάνι». 


PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου