Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Άκης Τσελέντης: «Μήπως οι Πρέσπες του Αιγαίου είναι προ των πυλών;»

Μιλά για μεθοδεύσεις .Ο γνωστός σεισμολόγος, διδάκτωρ Γεωφυσικής και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Α.Τσελέντης δεν άφησε απαρατήρητο και ασχολίαστο το σημερινό άρθρο του Ν.Αλιβιζάτου που ουσιαστικά εκτός της αυτοπρότασης του για “οικουμενικός πρωθυπουργός” θέτει τις βάσεις για μια “Συμφωνία Πρεσπών για το Αιγαίο”.

Αναφέρει στο άρθρο του:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

«Μήπως οι Πρέσπες του Αιγαίου είναι προ των πυλών;»

Σήμερα διάβασα με περίσσια ανησυχία το άρθρο του ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκου Αλιβιζάτου στην εφημερίδα “Καθημερινή” που ουσιαστικά… αποκαλύπτει το πεδίο μιας πολιτικής στόχευσης που ανοίγει μέσω συγκυβέρνησης.

Οι δύο τελευταίες παράγραφοι είναι τόσο… εξόφθαλμες, όσο και… εποφθαλμιούσες για μια “Συμφωνία του Αιγαίου” μέσα από έναν “φιλόδοξο επανακαθορισμό”.

Όταν όλα αυτά εκπορεύονται -όχι από κέντρα ή… παράκεντρα- αλλά από την πολιτική κοσμοθεωρία ενός καταξιωμένου συνταγματολόγου το όλο θέμα αρχίζει να παίρνει μια ιδιαίτερα σοβαρή προέκταση.

Βρισκόμαστε σε εκείνη την καμπή που για το τι “παίζεται” σε αυτές τις εκλογές, ίσως να μην το έχουμε ακόμη εντοπίσει στην ολότητά του.

PRO NEWS


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου