Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!!


Το ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην Τουρκία από την θανατηφόρο επιδημία του Κορονoιού και πόσο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αποκάλυψε στην τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet ο Yusuf Savran, καθηγητής της επιδημιολογίας του πανεπιστήμιου «Douz Eylül», ο οποίος δήλωσε ότι η Τουρκία μετρά περισσότερους νεκρούς από τον Κορονιό και από την Ιταλία.




 
Ο Τούρκος καθηγητής απεύθυνε προειδοποίηση προς τον τουρκικό λαό ότι επειδή δεν έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση του Κορονοιού, μέχρι στιγμής τα θύματα ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες περισσότεροι και από την Ιταλία και την Ισπανία και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα είναι μια εθνική τραγωδία.

Ενδεικτικό είναι επίσης πως ο Κορονοιός έπληξε και ανώτερους αξιωματικούς της Γενικής Ασφάλειας και όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Vatan, 15 ανώτεροι αξιωματικοί της Γενικής Ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύονται γιατί έχουν προσβληθεί απ τον Κορονοιό.

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι άρρωστος από τον Κορονιό είναι ο πρόεδρος όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της Τουρκίας, Metin Feyvzioğlu, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι θα καταγγείλει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για… βιαιοπραγίες σε βάρος των λαθρό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου