Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ : «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην μνημονική σκλαβιά, που υπηρέτησες και υπηρετεί πιστά την Νέα Τάξη, σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου τονίζει ότι h πανδημία του κοροναϊού αναδεικνύει την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης και ενός νέου κοινωνικού συμβουλίου,
 
Συγκεκριμένα o πρώην πρωθυπουργός σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου σημειώνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη δίνη μιας νέας κρίσης.

«Η ιστορία μας ήταν πάντα σε διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι. Η επανάσταση του ’21, ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινημάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Έτσι πορευόμαστε και σήμερα, μέσα από διεθνείς και διμερείς σχέσεις, για μία Ελλάδα παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τον κόσμο», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Οι πολίτες της Ελλάδας, ενώ έφταναν στο τέλος μίας μακράς κρίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δίνη μίας καινούριας, με πυρήνα τις μάχες που δίνονται στα νοσοκομεία και εκεί που κάποιοι συμπολίτες μας εργάζονται για όλους μας, αλλά και σε πολλά σπίτια της χώρας, μίας δοκιμασίας που θα έχει σαφείς επιπτώσεις και όχι μόνο οικονομικές, για όλους», συμπληρώνει ο κ. Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει πως «η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα».

Και ο κ. Παπανδρέου καταλήγει: «Η πανδημία του κοροναϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον».

Μπράβο του!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου