Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αυτές είναι οι χώρες που έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων


Tούρκικo ειδησεογραφικό portal σε μια περίοδο που το ζήτημα αποτελεί μεγάλη σφαλιάρα για την Άγκυρα αναζητά ποιες χώρες έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων.
Μετά από την ψήφιση από την αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων των ισχυρισμών περί Αρμενικής γενοκτονίας στις 31 έφτασαν οι χώρες οι οποίες επίσημα αναγνώρισαν τους ισχυρισμούς περί Αρμενικής γενοκτονίας.

Η αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε τροπολογία που αναγνωρίζει επίσημα τους ισχυρισμούς περί “Αρμενικής Γενοκτονίας”. Στις 31 έφτασαν οι χώρες οι οποίες επίσημα αποδέχονται ως “γενοκτονία” τα γεγονότα του 1915 όταν η οθωμανική αυτοκρατορία υποχρέωση εκατοντάδες χιλιάδες Αρμένιους πολίτες να μεταναστεύσουν.

Οι χώρες οι οποίες επίσημα έχουν αναγνωρίσει την “Αρμενική γενοκτονία” είναι οι εξής: Γερμανία, Αργεντινή Αυστρία Βέλγιο Βολιβία Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Χιλή, Κύπρος, Τσεχία, Αρμενία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Λιβύη, Λιθουανία, Λίβανος, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Παραγουάη, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβακία, Ελβετία, Σουηδία, Συρία, Βατικανό, Βενεζουέλα και Ουρουγουάη.

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου