Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου





Μία ξεχωριστή εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Καβράκου την 14-4-2016  για τους σπουδαστές της ΣΜΥ,

 καθώς είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου μέσα από την ομιλία του Δρ. Ιστορίας κ. Θεοδόσιο Κυριακίδη και την προβολή αποσπάσματος από το ντοκιμαντέρ «Τα χνάρια των Αργοναυτών».



Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση Ποντιακών χορών από ομάδα των σπουδαστών της Σχολής και της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων, σε επιμέλεια του κ. Αχιλλέα Λέρα, με αναφορές στον Ακριτικό Κύκλο. Ο διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και απένειμε τιμητικές πλακέτες.

Στην εκδήλωση εκτός των σπουδαστών, και των Αξιωματικών της σχολής, παρέστησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων του Νομού Τρικάλων. Ακολούθησε μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς.

Από το Παράρτημά μας τίμησαν με την παρουσία τους Ο πρόεδρος Ευάγγελος Στέφος & ο Στγος Κουβάτης Κων/νος ο οποίος διδάσκει τους σπουδαστές το μάθημα της Στρατιωτικής Ιστορίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

















πηγή: trikalaola.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου