Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Συγχαρητήριος ανοικτή επιστολή προς τον βουλευτή Τρικάλων κ. Κ. Σκρέκα


Ο υπογράφων, εκφράζων και πολλούς τρικαλινούς συμπολίτες απευθύνει δια της παρούσης συγχαρητήρια και ευχαριστήρια προς τον τρικαλινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κων|νο  Σκρέκα για την επερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με το θέμα της μετονομασίας του Στρατοπέδου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών από Στρατόπεδο Στρατηγού Καβράκου σε οτιδήποτε άλλο.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ζητά από το Υπουργείο να μην αλλάξει τίποτε στην ονομασία του στρατοπέδου, εφόσον δεν αποδειχθεί με αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία ότι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Σκρέκας συνετάχθη με το μέρος του δικαίου, δεδομένου ότι οι διώκτες της μνήμης του στρατηγού Χρ. Καβράκου, ο οποίος δεν άφησε απογόνους και στην ουσία είναι ανυπεράσπιστος,  πάντα έκανε το καθήκον του στα πλαίσια των διαταγών και ουδέποτε έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων, όπως αδίκως τον κατηγορούν οι συκοφάντες του.
Η ενέργεια αυτή του βουλευτή αξίζει να ληφθεί υπόψιν των τρικαλινών πατριωτών που είναι με την πλευρά του δικαίου κατά τις επόμενες εκλογές.

​ΥΓ. Προς την θλιβερή όσο και φαιδρά ομάδα μαρξιστών των Τρικάλων που πρωτοστατεί για την μετονομασία του στρατοπέδου ΣΜΥ. Κύριοι, μην βιάζεστε να χαρείτε για την επιτυχία του ''αγώνα'' σας προκειμένου να αφαιρέσετε το όνομα του Καβράκου από την Σχολή και να διαλαλείτε ‘οτι ''κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος''. Αγώνες μπορούν να διεξάγουν και άλλοι. Το θέμα με τους αγώνες είναι ποιοι είναι δίκαιοι. Μόνον αυτοί στην Ιστορία επικρατούν. Πρέπει να ντρέπεστε που χτυπάτε τόσο αλύπητα έναν νεκρό και ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Και μιλώντας για Ιστορία, σας υπενθυμίζω ‘οτι εκτός από τον αγαπημένο σας Στάλιν και τα υπόλοιπα σταλινοειδή, υπήρξε και ένας Γκάντι, ο οποίος είπε οτι στο διάβα της Ιστορίας το άδικο πάντα χάνει, πάντα, πάντα.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α., Μέλος της Ε.Α.Α.Σ. / Παράρτημα Τρικάλων ,  Μέλος της Δράσης και της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου