Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Έκθεση-καταπέλτης αμερικανικού πανεπιστημίου για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα!


Ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και οι 151 βουλευτές που ενέκριναν την προδοτική συμφωνία, διέπραξαν αθλιότητα μεγαλύτερη από το ηθικό και πολιτικό τους ύψος


Διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο διεξήγαγε έρευνα στην Ελλάδα και κατέληξε ότι το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τη μακεδονική μειονότητα που ζει στη Νότια Μακεδονία, όχι μόνο δεν επιτρέπει να διδάσκεται η μακεδονική γλώσσα στα σχολεία, αλλά καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Μακεδόνων και τους αντιμετωπίζει ως υπανθρώπους.

Η έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου είναι καταπέλτης για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα καθώς το ελληνικό κράτος εκτός από τους Μακεδόνες καταπιέζει τους Τούρκους της Θράκης και τους τσάμηδες.

Η έκθεση καταλήγει ότι η αντιμετώπιση από την Ελλάδα της μακεδονικής μειονότητας είναι τόσο απάνθρωπη και κτηνώδης που έχει πάρει μορφή γενοκτονίας, και καλεί τους διεθνείς οργανισμούς να επέμβουν με όλα τα μέσα, ακόμα και με στρατιωτικά, για να αποτρέψουν τη γενοκτονία του μακεδονικού λαού από το ελληνικό κράτος.

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου