Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μηνιαία Αναλυτικά Φύλλα Ενημέρωσης ΜΤΣ


Το ΜΤΣ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων στους μερισματούχους διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας, επιτάχυνση των εργασιών που εκτελεί με τη συνδρομή της τεχνολογίας, ενημερώνει τους δικαιούχους του μερίσματος, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των Αναλυτικών Φύλλων Ενημέρωσης για την μηνιαία καταβολή του μερίσματος,
ξεκινώντας από τον Απρίλιο 2017, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία αναπτύχθηκε από το  Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ) και φιλοξενείται στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://bebeosis.army.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου τους (από την Πράξη Απονομής Μερίσματος ή από τη Βεβαίωση για φορολογική χρήση οποιουδήποτε προηγούμενου έτους).

Το μηνιαίο αναλυτικό φύλλο περιέχει:

α. Ανάλυση της εκάστοτε τρέχουσας καταβολής μερίσματος.

β. Ανάλυση της αναδρομικής καταβολής μερίσματος για όσους λαμβάνουν αναδρομικά.

γ. Σύνολα του τρέχοντος και του αναδρομικού μερίσματος.

δ. Πλήρη ανάλυση των διενεργούμενων κρατήσεων.

ε. Πλήρη ανάλυση των επιστρεφόμενων κρατήσεων για όσους δικαιούνται επιστροφής.

στ.Πλήρη ανάλυση του υπολοίπου των οφειλών για όσους έχουν οφειλές.

ζ. Στο πεδίο Παρατηρήσεις, θα υπάρχει σύντομη ενημέρωση, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, για παράδειγμα, σε περίπτωση διαφοροποίησης των παραμέτρων που καθορίζουν το ύψος της δικαιούμενης καταβολής μερίσματος ή των διενεργούμενων επί αυτής κρατήσεων, ή ακόμη και πληροφόρηση για την αμέσως επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή.

Πλέον των ανωτέρω, το Αναλυτικό Φύλλο, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά τόσο με τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο πιστώνεται η καταβολή μερίσματος όσο και με το Τραπεζικό Ίδρυμα που τηρείται αυτός και φυσικά πληροφόρηση για την ημερομηνία εντολής πίστωσης των λογαριασμών.

Σύνδεσμος για την πρόσβαση στην εφαρμογή, υπάρχει τόσο στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού http://army.gr όσο και στην αντίστοιχη του Μετοχικού Ταμείου Στρατού https://mts.army.gr/.

Τέλος, τονίζεται, ότι τα ως άνω Μηνιαία Αναλυτικά Φύλλα, τα οποία θα αναρτώνται κατά το τελευταίο δεκαήμερο εκάστου μηνός, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα.

                                                                 Υπτγος Ιωάννης Αζναουρίδης

                                                                     ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου