Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σύγκρουση - 10 ενώσεις στρατιωτικών γυρνάνε τη πλάτη στις "θεσμικές" ενώσεις αποστράτων

Η άρνηση των "θεσμικών ενώσεων αποστράτων" να στηρίξουν επί της ουσίας τους εν ενεργεία στρατιωτικούς οι οποίοι διώκονται πειθαρχικά για την συμμετοχή τους με στολή σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, προκαλεί ένταση στο χώρο εν ενεργεία και απόστρατων. 

10 φορείς εν ενεργεία και απόστρατων στρατιωτικών με κοινή δήλωσή τους διαχωρίζουν τη θέση τους και προχωρούν σε αναβολή προγραμματισμένων κινητοποιήσεων,οι οποίες μάλλον θα είναι δυναμικότερες!

Συνεπώς όσοι επιχείρησαν μέσω των "θεσμικών ενώσεων" να βάλουν ένα "χαλινάρι" το οποίο δεν χρειαζόταν όπως απέδειξαν οι συγκεντρώσεις που έγιναν κατάφεραν να έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. 

Η ανακοίνωση:

Μετά τις επανειλημμένες ενωτικές προσπάθειες των κάτωθι αναφερομένων φορέων ΕΔ & ΣΑ, που συμμετέχουν στο Σ.Ο.Δ, για την αλλαγή της στάσης των ενώσεων αποστράτων ΝΠΔΔ (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ), αλλά και άλλων φορέων ΝΠΙΔ (ΑΚΙΣ,  ΠΣΑΕΔ, ΠΟΣ), προκειμένου να στηρίξουν τους  εν ενεργεία συναδέλφους οι οποίοι διώκονται πειθαρχικά, εξ αιτίας της συμμετοχής τους σε διεκδικητικές δράσεις, ακόμη και με τη σύμφωνη γνώμη αυτών που τώρα αρνούνται να τους στηρίξουν και ως εκ τούτου έθεσαν εαυτόν εκτός Σ.Ο.Δ.,     
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ομόφωνα, να αναβάλλουμε τις προγραμματισμένες  για τις 17/4/2014 κινητοποιήσεις στη πόλη των Χανίων Κρήτης.

Η αναβολή αυτή κρίνεται αναγκαία, για τη δημιουργία κατάλληλων διεκδικητικών συνθηκών μεταξύ των άλλων και την ανάληψη της ηθικής ευθύνης  των ΕΑΑ, για στήριξη των ε.ε συναδέλφων. Συνθήκες που θα αντικατοπτρίζουν τη αληθινή και πηγαία αγανάκτηση όλων των ε.ε και ε.α στελεχών, για την κατάντια που έχουν οδηγηθεί απ’ τις κυβερνητικές πολιτικές επιλογές.  Αυτή την οργή και την αγανάκτηση υποσχόμαστε ότι θα μετουσιώσουμε μαζί,  σε αδέσμευτο, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο αγώνα, μέχρι τη κατάκτηση του δικαιώματος, τόσο εμείς όσο και ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός, να ζούμε σε συνθήκες που καλύπτουν απόλυτα, τις σύγχρονες ανάγκες μας. 
  
Σας καλούμε όλους, να εμπιστευθείτε το νέο όργανο συντονισμού των αγώνων μας, που απαλλαγμένο από κάθε εμβόλιμη και ξένη προς τα συμφέροντά μας θέση, ξεκίνησε ήδη τη τίμια πορεία του.

Σας καλούμε επίσης, να μείνετε μαζί μας  ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ.

Αρνούμαστε να ξεπουλήσουμε την αξιοπρέπειά μας, τον σεβασμό στο λαό μας και την αγάπη για τη πατρίδα μας.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ  ΦΟΡΕΙΣ
Ø      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ)
Ø      ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Ε.Α.Π.Σ)
Ø      ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Ε.Σ.Μ.Α)
Ø      ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (Κ.ΕΘ.Α)
Ø      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Λ.Σ)
Ø      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ (ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α.)    
Ø      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝ (Π.Μ/Σ.Α.Σ.Υ/Π.Ν)
Ø      ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.Α (Σ.Α.Σ)
Ø      ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  Σ.Υ.Δ (Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α)
Ø      ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Δ (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου