Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης επί Ράμα: Η σύλληψη Μπελέρη παράνομη - Τα στοιχεία κατασκευασμένα

Για την παράταση της κράτησης του Φρέντη Μπελέρη αντέδρασε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνηση Ράμα, Ylli Manjani, επισημαίνοντας ότι η σύλληψη είναι παράνομη και όλα τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα.

 Η δήλωση του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Δεν είμαι ο δικηγόρος του Φρέντη Μπελέρη, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να επαναλάβω ότι η σύλληψή του ήταν και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Καθώς βλέπουμε καθημερινά, όλες οι μαρτυρίες ή τα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους η Αστυνομία και η Εισαγγελία είναι φιάσκο.

Την πρώτη μέρα μάλιστα, όταν διάβασα την πράξη της σύλληψης επ'αυτοφόρω, πείστηκα ότι η σύλληψη είναι παράνομη. Καμία πράξη αυτοφώρου δεν καταγράφεται στη συγκεκριμένη σύλληψη.

Όποιος θέλει να κάνει πολιτική όσο θέλει, αλλά τα δεδομένα είναι πειστικά.

Καταλαβαίνω και αυτούς που αφρίζουν εναντίον του εν λόγω ατόμου. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω ούτε αποδέχομαι είναι να αρνηθώ ότι η σύλληψη είναι κατασκευασμένη και προφανώς παράνομη.

Αυτή η σύλληψη από μόνη της αποτελεί συνταγματική παραβίαση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Άσχημο μοντέλο πολιτικής εκδίκησης. Καθαρή κυβερνητική παρέμβαση στις ελεύθερες εκλογές. Δυσανάλογη πολιτική και νομική βία. Δεν με νοιάζει καν αν το ελληνικό κράτος έχει αυτά τα συμπεράσματα για αυτή την υπόθεση.

Η αλήθεια είναι η αλήθεια», αναφέρει η δήλωση του πρώην Υπουργού.

HIMARA.GR


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου