Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πρωτοφανές: Το ελληνικό κράτος διδάσκει τα Ελληνόπουλα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ονομάστηκε «Μέγας» γιατί ήταν… αντιρατσιστής

Τι μέλλον μπορεί να έχει ένα έθνος όταν διδάσκεται έτσι την Ιστορία του;

Στο βιβλίο Ιστορία της Γ’ Γυμνασίου, δηλαδή το έντυπο με το οποίο το… ελληνικό κράτος διδάσκει επισήμως τα παιδιά των Ελλήνων, ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάζεται ότι ονομάστηκε «Μέγας» επειδή ακολούθησε «αντιρατσιστική πολιτική» και πίστευε στην… «ισότητα των λαών»!

Πρόκειται για πρωτοφανείς απόψεις που έχουν ως σκοπό να επιβάλουν με το έτσι θέλω την πολυπολιτισμικότητα στην ελληνική κοινωνία.

Το πρόβλημα όμως είναι πως αυτή είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ διδαχή της ελληνικής Πολιτείας τα τελευταία χρόνια. Ως γνωστόν ισχύει πάντα το επίσημο κι ας είναι ψευδές.

Οι γονείς των παιδιών που μεγάλωσαν με άλλες επίσημες ιστορικές αλήθειες τι πρέπει να κάνουν;

Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ξεκίνησε την εκστρατεία του στην Ανατολή γιατί είχε κοινωνικές ευαισθησίες για έναν πολύ απλό λόγο:

Τότε δεν υπήρχαν κοινωνίες. Η κοινωνία είναι σύγχρονο εφεύρημα με πονηρούς σκοπούς.

Τότε υπήρχαν μόνο έθνη. Τα έθνη και οι κοινωνίες ταυτίζονταν και όλοι έπαιζαν ή μπορούσαν να παίξουν τους ίδιους ρόλους.

Ο Μέγας Αλέξανδρος πολεμούσε στην πρώτη γραμμή όπως οι στρατιώτες του όπου και τραυματίστηκε εννέα φορές.

Δεν υποκλίνονταν οι στρατιώτες μπροστά του, ούτε του μιλούσαν στον πληθυντικό. Τον αναφέρανε κανονικά με το όνομά του.

Τότε δεν υπήρχε Αριστερά ή Δεξιά, ή το Κέντρο, δεν υπήρχαν κόμματα. Ο λαός ήταν ενιαίος και είχε κοινούς σκοπούς.

Οι Έλληνες στο σύνολό τους τότε ήθελαν διαπαντός εξάλειψη του περσικού κινδύνου και τιμωρίας τους για τις εισβολές των ετών 490 και 480 π.Χ.

Ήθελαν τιμωρία τους και για τον ρόλο που έπαιξαν στον Πελοποννησιακό και στον Κορινθιακό Πόλεμο, όταν έβαζαν τους Έλληνες να αλληλοσφάζονται προσφέροντας χρήματα και χρυσό σε ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά που προκαλούσαν ή ενίσχυαν αυτές τις πολεμικές συρράξεις.

Αυτός ήταν ο τότε εθνικός στόχος και ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να τον πραγματοποιήσει. Γι΄ αυτό ονομάστηκε «Μέγας» και όχι γιατί του άρεσε η… woke κουλτούρα και ούτε γιατί άκουγε Μπομπ Μάρλεϊ στον ελεύθερό του χρόνο.

Σε ότι αφορά τους ξένους που προωθούσε σε ανώτερες θέσεις, το έκανε γιατί πίστευε στην αξιοκρατία και γιατί ήξερε πως μία τεράστια Αυτοκρατορία δεν μπορεί να κρατηθεί χωρίς να χρησιμοποιούνται ντόπια στοιχεία.

Όλοι οι Έλληνες μαζί δεν επαρκούσαν. Το ίδιο σύστημα ακολούθησαν και οι Βρετανοί στην Αυτοκρατορία τους που ήταν και η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ, αλλά «αντιρατσιστές» πολύ δύσκολα θα τους αποκαλούσε κάποιος, μάλλον το αντίθετο.

Το βιβλίο λοιπόν της Γ ΄Γυμνασίου αναφέρει επί λέξει:

«Εγκαινιάζει μία αντιρατσιστική πολιτική, αναγνωρίζοντας την ισότητα όλων των λαών, κυρίως γι’ αυτό το τελευταίο η Ιστορία τον ονόμασε Μέγα».

Τι μέλλον μπορεί να έχει μία χώρα με τέτοια Εκπαίδευση;

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου