Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

«Οι Αρμένιοι εμπόδισαν τον υποστηρικτή του Τραμπ να μπει στη Γερουσία»

Ο τουρκικής καταγωγής υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μεχμέτ Οζ έχασε από τον αντίπαλό του, τον Δημοκρατικό Τζον Φέτερμαν, σημειώνει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν Haqqin.

Τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης, όπως σημειώνεται,  και τα τηλεγραφικά κανάλια, κυριολεκτικά πνιγμένα από χαρά ανέφεραν ότι η υποψηφιότητα του Φέτερμαν υποστηρίχθηκε ενεργά από την Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής (ANCA). 

Ο ιστότοπος της επιτροπής αναφέρει ότι συνασπισμός υπό την ηγεσία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Αμερικής (ANCA), ο οποίος περιλάμβανε ελληνικές, εβραϊκές, κουρδικές και άλλες κοινοτικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατάφερε να ματαιώσει την εκλογή στη Γερουσία των ΗΠΑ, του πολιτικού Μεχμέτ Οζ από την Πενσυλβάνια.

 «Είμαστε ευχαριστημένοι με την ήττα του δρ. Oζ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Τζον Φέτερμαν», δήλωσε ο Αμπαριάν.

Ο Μεχμέτ Οζ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα στηρίξει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εάν είναι υποψήφιος το 2024. Ο Τραμπ, με τη σειρά του, υποστήριξε τον Οζ στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.--

The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου