Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

«ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΧΑΓΗ» : ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ»


Με πολύ ενδιαφέρων αναμένεται η σημαντική, όπως χαρακτηρίστηκε, εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών υπό την αιγίδα του γνωστού Ιδρύματος εθνικής μειοδοσίας, ΕΛΙΑΜΕΠ, ( με μεγάλη φιλοτουρκική προϊστορία, όπως…εξύμνηση της οθωμανικής κατοχής της Ελλάδας) και με θέμα : «Μας συμφέρει η Χάγη;»


Το ενδιαφέρων είναι ότι στην συνάντηση συζήτηση αυτή θα μετέχουν όλα τα γνωστά πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας στην εθνική καταστροφή και στην μνημονιακή κατοχή της.

Συγκεκριμένα θα μετέχουν οι :Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κατρούγκαλος, τέως Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ροζάκης, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Τη συζήτηση συντονίζει ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Μόνο ο Κοτζιάς τους λείπει. Δηλαδή μια άριστη σύμπλευση ΝΔ με Σύριζα και όχι μόνο.




Και όλα αυτά φυσικά υπό την στήριξη του υπέρ πρωθυπουργού – πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κυρίου Τζέφρυ Πάϊατ

Με τέτοια σύνθεση μια δημόσια συζήτηση σίγουρα θα μας εξασφαλίσει την…εθνική μας ευτυχία.
Όσοι πιστοί προσέρχεστε,  θα μοιράζονται και… τουρκικά φέσια!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου