Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

«Γιατί μαμά λέει η δασκάλα τον Παύλο Μελά δολοφόνο ιμπεριαλιστή»;


Γράφει ο κος Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Η συμφωνία με τους Σκοπιανούς, που φέρει την υπογραφή του υπουργού εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και για την οποία υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είναι πράξη αποτελούσα εσχάτη προδοσία, όπως αναλύθηκε εκτενώς στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ως τέτοια, θα πρέπει να κινητοποιήσει τους φυσικούς της δικαστές και τους Έλληνες πολίτες που έχουν την υποχρέωση να προστατεύσουν το πολίτευμα με κάθε μέσο, απέναντι στους ξενοκίνητους καταχραστές του Συντάγματος, που δρουν ενάντια στην θέληση και το εθνικό του συμφέρον.

Ζητήθηκε από τον κ. Τσίπρα να υπογράψει μια συμφωνία σε τύπο δεσμευτικού συνυποσχετικού, γιατί όσα διαδικαστικά προβλέπει θα πάρουν χρόνια, ίσως και δεκαετίες να ολοκληρωθούν, ακόμα και αν βρεθούν κυβερνήσεις να μην τα υλοποιήσουν, ακόμα και αν βρεθούν κυβερνήσεις να τα αρνηθούν, ακόμα και αν καταπατηθούν όροι ή όλη η συμφωνία μονομερώς.


Η συμφωνία θα μας δεσμεύει για πάντα. Η συμφωνία θα μας δεσμεύει, εκτός και αν μια ελληνική κυβέρνηση την ακυρώσει μονομερώς. Ή εκτός αν μια σκοπιανή και μια ελληνική κυβέρνηση συμφωνήσουν από κοινού να την ακυρώσουν.


Από αυτή την άποψη, συνεχιστές της εσχάτης προδοσίας θα είναι οι κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν την προδοτική κλίκα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αν δεν πράξουν όσα υποχρεούνται για να πάψει να ισχύει η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και να μην εφαρμοστούν οι όροι της.

Για να βάλουν την Ελλάδα στο γύψο, όσο καιρό θα πριονίζουν τα χέρια και τα πόδια του εθνικού κορμού, όσο καιρό θα δηλητηριάζουν την εθνική παιδεία και όσο καιρό θα λοβοτομούν την εθνική συνείδηση, οι αργυρώνητοι πάτρωνες της προέβλεψαν:

 -την απαγόρευση κάθε λαϊκής κινητοποίησης που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 -την αλλαγή της διδακτέας ύλης στα σχολεία, ώστε να αποσιωπάται ή να καταδικάζεται η απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Οθωμανούς και την "de facto" Βουλγαροκρατία από τους μάρτυρες και τους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα, με προβεβλημένες άγιες φιγούρες τον Παύλο Μελά και τον Ίωνα Δραγούμη.

 -την εξίσωση του Σκοπιανού ιμπεριαλιστικού Μακεδονισμού με τον Ελληνικό πατριωτισμό.Οι εκφράσεις του δευτέρου θα διώκονται από τα όργανα που προβλέπει η συνθήκη και από το διεθνή δικαστήρια.

  -ένα αυστηρό πλαίσιο καταστολής των πατριωτικών εκδηλώσεων εθνικής αυτοάμυνας, μέσα από την κατηγορία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση φυλετικού μίσους και πράξεις που απαγορεύονται από την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Εθνική Αυτοάμυνα για την Μακεδονία


Ελληνίδες και Έλληνες, ήρθε η ώρα για να οργανώσουμε την εθνική μας αυτοάμυνα, την Εθνική μας Άμυνα για την Μακεδονία. Ο καθείς και τα όπλα του. Κάντε ό,τι μπορείτε. Όσον αφορά στην ταπεινότητά μου, δεσμεύομαι απέναντί σας πως θα κάνω και αυτά που δεν μπορώ.

Ο Εκδότης της Εφημερίδας ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου