Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η Ε.Α.Α.Σ. / Παράρτημα Τρικάλων στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος


Το παρόν έδωσε και στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας η ΕΑΑΣ / Παράρτημα Τρικάλων, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα Παραρτήματα από όλη την Ελλάδα. Πέρα από κάθε προσδοκία η μεγαλειώδης συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι συγκεντρωθέντες με ομοψυχία διατράνωσαν ένα άλλο « ΟΧΙ » σε αυτούς που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία και υποκλέψουν τον πολιτισμό ενός λαού, του Ελληνικού λαού. Οι λόγοι των ομιλητών συγκίνησαν και ξεσήκωσαν τα πλήθη. Πάνω από όλα όμως θύμισαν στους ανιστόρητους την ιστορική πραγματικότητα και την οποία οφείλουν να σεβαστούν όλοι. Μεταξύ των ομιλητών της συγκέντρωσης ήταν και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ως εκπρόσωπος των Ε.Α.Α.( ΕΑΑΣ-ΕΑΑΑ-ΕΑΑΝ) τόνισε:

«Καλησπέρα Ελληνίδες Έλληνες.
Σας μεταφέρω το χαιρετισμό των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών του ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, τους οποίους έχω τη τιμή να εκπροσωπώ σήμερα, καθώς και την αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων στο να μη περιέχεται η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε οποιαδήποτε γλώσσα και για καμιά χρήση. Εδώ στην Αθήνα την Πρωτεύουσα της ΕΛΛΑΔΟΣ κτυπά σήμερα η καρδιά του Έθνους μας, η καρδιά της Πατρίδας μας, της Μακεδονίας μας. Και από εδώ, όλοι εμείς στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι:
Δεν είναι αντικείμενο συναλλαγής η ιστορία. Δεν είναι αντικείμενο συναλλαγής η Εθνική μας ταυτότητα. Δεν χαρίζεται, ούτε χρησιμοποιείται ούτε παραδίδεται και προφανώς δεν είναι αντικείμενο κλοπής. Η ταυτότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας ανήκει. Ανήκει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου να αντιληφθούν τη κρισιμότητα της κατάστασης, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να ορθώσουν Εθνικό ανάστημα, να μη δεχθούν σε καμιά περίπτωση ονομασία που θα περιέχει τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ιστορία του Έθνους μας, ιστορία χιλιετιών, δεν πρέπει και δε μπορεί να κηλιδωθεί. Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει και δεν θα ανεχθεί, άλλες χαμένες Πατρίδες.
Η καρδία της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και είναι ποτισμένη με ιδρώτα και αίμα Ελλήνων ηρώων.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της σημερινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντας.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΝΕ-ΟΥΤΕ ΝΑΡΚΩΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.»

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου