Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ( ΣΟΔ )

Φωτογραφία εξωφύλλου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ)

Σήμερα  Παρασκευή  6 Νοεμβρίου 2015  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΑΑΑ, σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης σύσκεψης, νέα σύσκεψη των Ενώσεων /Φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΣΟΔ) που εκπροσωπούν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΔ και ΣΑ), και αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση των διεκδικητικών δράσεων με :
 Α. Συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία της ΕΑΑΑ.
 Β. Την εντατικοποιημένη ενημέρωση της κοινής γνώμης  για τα μεγάλα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη τους, με τις αλλεπάλληλες συνεχιζόμενες αντισυνταγματικές και κατάφορα άδικες περικοπές, αφού έχουμε υποστεί διπλάσιες σε αριθμό και  μέγεθος σε σχέση με αυτές που έχουν υποστεί όλοι οι άλλοι, επίσης σοβαρά πληγωμένοι, Συνταξιούχοι, καθώς και τη ΜΗ εφαρμογή της Απόφασης του ΣτΕ.
   Γ.  Την πραγματοποίηση πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015  και ώρα 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
   Καλούμε  όλους τους Φορείς των ε.ε  και ε.α στελεχών των ΕΔ και ΣΑ,  αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να στηρίξουν ενεργά με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες αυτές και να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Κλαυθμώνος,  εκφράζοντας την οργή, αγανάκτηση, και αντίσταση  τους, απέναντι στην κοροϊδία, στις νέες περικοπές και τις απάνθρωπες πολιτικές  που  εφαρμόζονται , οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας.

         ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΔ 
Ε.Α.Α.Σ.-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ- ΠΟΑΣΑ-
ΠΟΑΞΙΑ- ΠΟΣ-ΠΟΕΣ -ΠΕΑΠΣ-ΣΑ/ΣΝΔ-ΣΑΣΙ-ΣΑ/ΣΣΑΣ-ΕΣΜΑ-ΑΚΙΣ-ΣΑΣ-ΣΑ/ΣΜΥΝ-ΣΑΣΥΔΑ-ΣΑΙΡ-ΑΝΕΑΕΔ-ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ (ΞΙΦΙΑΣ) -ΣΑΑΥΣ
             
              ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΔ
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντιπτέραρχος (Ι) Κων/νος Ιατρίδης
      Επίτιμος Δκτης ΔΑΥ, 
      Πρόεδρος ΕΑΑΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΩ 

να είμαστε όλοι παρόντες την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 15.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος,στην συγκέντωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ενώσεις Αποσράτων Αξιωματικών Ε.Α.Α.Σ -Ε.Α.Α.Ν -Ε.Α.Α.Α,απο κοινού με τις Ιδιωτικού ενώσεις ομοσπονδίες,συνδέσμους,οι οποίοι δραστηροποιούνται στο χώρο των Ε.Δ και των Σ.Α,για να διαμαρτυριθούμε έντονα για τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί αλλά και για τα επαπειλούμενα να επιβληθούν.
Η συμμετοχή μας είναι καθοριστικός παράγων πίεσης πρός πάσα κατεύθυνση και πρέπει να καταδειχθεί ότι ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ στο να μήν επιτρέψουμε και πάλι να μας επιβληθούν νέες μειώσεις /περικοπές στις συντάξεις μας,γιατί δυστυχώς η εφαρμοστέα διαχρονικά πολιτική μας έφερε στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς ,αλλά και να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις προς το Κράτος υποχρεώσεις μας και να κινδυνεύουμε να καταστούμε υπόδικοι.Ποιοί εμείς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του καθήκοντος. Η μή συμμετοχή θα ληφθεί ως πράξη αδιαφορίας και ανοχής περί τα μέτρα  ΟΧΙ δεν ανεχόμαστε ούτε είμαστε αδιάφοροι αλλά ενεργοί.Ελάτε να φροντοφωνάξουμε αυτό  που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί λέμε ότι δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις/περικοπές,Ελάτε να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Καταλαβαίνω ότι λόγω ασκήσεως υψηλών καθηκόντων ορισμένοι  έχετε αναστολές,πρέπει όμως να τις ξεπεράσετε γιατί με το ΚΥΡΟΣ και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας οι κυβερνώντες θα προβληματιστού.
Η Δύναμή μας είναι η ενότητα την οποία την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου πρέπει να επιδείξουμε,ασχέτως των πολιτικών μας πεποιθήσεων.ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.  
Οι εν αποστρατεί ααξκοί των Ε.Δ και των Σ.Α είναι σπλάχνο απο τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ δεν αρνούμαστε να συμβάλλουμε,αλλά όχι ΜΟΝΟ εμείς,οι οποίοι υποστήκαμε διπλές και τριπλές περικοπές και μειώσεις.Το παράδειγμα πρέπει να δοθεί από τους ασκούντες την εξουσία.

                            ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.

                                                                                ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

                                                                                                                                                                                
   Με σεβασμό,εκτίμηση και αγάπη προς όλους σας.
                                                                                                                                                                                                        Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
                                Πρόεδρος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ.                                                                                 
                                                                                                                                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου