Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015






ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 20 ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ & ΦΑΧ.: 2431029376 
Ιστοσελίδα: www.eaastrikalon.blogspot.gr
E-mail: eaastrikalon@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥτης 10 Νοε 2015

Σας γνωρίζουμε ότι την 20 Νοεμβρίου 2015, το Παράρτημά μας  αποφάσισε  να συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.
Καλούμε τα μέλη μας καθώς και όλους τους Αποστράτους   Αεροπορίας - Ναυτικού - Στρατού Ξηράς - Πυροσβεστικής - Αστυνομίας - Λιμενικού Σώματος του Ν.Τρικάλων, να συμμετέχουν με δυναμικό παρόν στην παραπάνω συγκέντρωση.....

Η συμμετοχή μας είναι καθοριστικός παράγων πίεσης προς πάσα κατεύθυνση και πρέπει να καταδειχθεί ότι ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ στο να μην επιτρέψουμε και πάλι να μας επιβληθούν νέες μειώσεις /περικοπές στις συντάξεις μας,γιατί δυστυχώς η εφαρμοστέα διαχρονικά πολιτική μας έφερε στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς ,αλλά και να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις προς το Κράτος υποχρεώσεις μας και να κινδυνεύουμε να καταστούμε υπόδικοι.
Ποιοι εμείς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του καθήκοντος.
Η μη συμμετοχή θα ληφθεί ως πράξη αδιαφορίας και ανοχής περί τα μέτρα.  ΟΧΙ δεν ανεχόμαστε ούτε είμαστε αδιάφοροι αλλά ενεργοί. Ελάτε να βροντοφωνάξουμε αυτό  που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί λέμε ότι δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις/περικοπές,Ελάτε να φωνάξουμε 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, μπορεί να δηλώσει στα γραφεία μας και στο τηλ: 2431029376, καθώς και ηλεκτρονικά στο email: eaastrikalon@gmail.com.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΖΙ & Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου