Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Διάσπαρτη είναι η ανησυχία στους Έλληνες πως η καινούργια χρονιά δε θα είναι καθόλου καλή από εθνικής άποψης. Όλοι έχουμε ακούσει πως η κυβέρνηση ,προτίθεται κατά πάσα πιθανότητα, να συμφωνήσει στην αποδοχή του ονόματος των Σκοπίων με σύνθετο όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία». Π.χ. «Βόρειος Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» ή άλλος γεωγραφικός προσδιορισμός.

Αν δοθεί  ονομασία, όπως παραπάνω περιγράφεται, θα είμαστε βέβαιοι στο μέλλον ότι  θα απαλλαγούμε από τις αλυτρωτικές τάσεις του κρατιδίου των Σκοπίων; Το πιθανότερο όχι, γιατί θα υπάρχει η Ελληνική Νότιος Μακεδονία ή η κάτω Μακεδονία ή άλλη Μακεδονία που θα τη διεκδικεί. Αν αυτή η ονομασία πραγματοποιηθεί η Ελλάδα παραδίδεται αμαχητί σε ένα κρατίδιο που θέλει να λέγεται Μακεδονία, παρά το ότι όλη η ανθρωπότητα γνωρίζει πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Η Ε Α Α Σ / ΤΡΙΚΑΛΩΝ πρόκειται να διοργανώσει ημερήσια εκδρομή στη Θεσ/κη την Κυριακή 21 Ιαν 2018, για να βροντοφωνάξει "ΟΧΙ η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα των Σκοπίων". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία και να δηλώσουν συμμετοχή.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ;
Γραμματόσημα του Βασιλείου της Γιουγκoσλαβίας του 1939, όπου παρατίθενται όλα τα «κρατίδια», μεταξύ αυτών και το επίμαχο στό νότιο μέρος!
Πώς το γράφει βλέπετε;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ!
‘ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΜΠΑΝΟΒΙΝΑ’!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α!




Ο Δημοσιογράφος των Σκοπίων Μπράνκο Γκερόσκι:
Όχι μόνο δεν είμαστε οι «μοναδικοί» διάδοχοι, ούτε καν σχέση έχουμε με τον Μέγα Αλέξανδρο!


Ενοχλημένοι οι Σκοπιανοί για τις διαδηλώσεις των Ελλήνων πατριωτών.
Οι μαζικές συγκεντρώσεις θα δώσουν απαντήσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου