Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικήσεω στην ΣΜΥ (βίντεο/φωτό)


Με κάθε τιμή και λαμπρότητα , πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15/3, η “Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικήσεως” της  ΣΜΥ, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού(ΓΕΠΣ) Ανγου κ. Νικολάου Μανούρη & σύσσωμης της Πολιτικής & Θρησκευτικής Αρχής του Νομού.

Η παράδοση της Δκσεως της Σχολής, έγινε από τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Λιάκο, στο νέο πλέον Δκτή Ταξίαρχο κ. Δημήτρη Τσιπίδη.

Κατά την ομιλία ο απερχόμενος Δκτής  ο οποίος μετατίθεται στο Δ’ Σώμα Στρατού στην Ξάνθη ως Υπδκτής,  μεταξύ άλλων είπε:“Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά & τιμή, που η
στρατιωτική ηγεσία με εμπιστεύθηκε & με τοποθέτησε ως Υπδκτή του Δ’ Σώματος Στρατού, αλλά ταυτόχρονα αισθάνομαι & λύπη γιατί πρέπει να αποχαιρετήσω το προσωπικό της Σχολής, τους συνεργάτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν να φέρω σε πέρας το δύσκολο έργο μου. Τους σπουδαστές & τις σπουδάστριες, γιατί με το ήθος τους δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, κατά την διάρκεια της σκληρής εκπαίδευσης”.
(Ταξίαρχος, νέος Δ/κτή ΣΜΥ): Ευχαριστώ τον Θεό, που αξίωσε να αναλάβω μία τόσο σημαντική θέση. Με σεβασμό & τιμή στο έργο του προκατόχου μου, αλλά & των ευθυνών & των υποχρεώσεων που πηγάζουν από την διοίκηση της Σχολής, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά & της ιστορίας της Σχολής & θα τηρήσω πιστά τους νόμους & τους κανονισμούς & θα απαιτήσω την τήρησή τους απ’ όλους χωρίς καμίας εξαίρεση. Υπερήφανος για την αποστολή που μου ανατέθηκε & έχοντας επίγνωση ότι θα συνεχίσω μαζί σας έναν ωραίο αγώνα, με αισιοδοξία & χαμόγελο εύχομαι σε όλους υγεία & ευτυχία”.

Μετά το πέρας της Τελετής , πραγματοποιήθηκε  δεξίωση, κατά την οποία μάλιστα απονεμήθηκαν στον κ. Γεώργιο Λιάκο τιμητικές πλακέτες από τον Γεν. Επιθεωρητή Στρατού  & του νέου Δκτή , αλλά & από πλευράς Σχολής.

Από το Παράρτημά μας τίμησαν την τελετή με την παρουσία τους  Ο Πρόεδρός μας Υπλγος ε.α Στέφος Ευάγγελος,  καθώς και πλήθος μελών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αποχωρούντα Δκτή Υπγο Κο Γεώργιο Λιάκο για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ' όλη την διάρκεια της θητείας του.

Ευχόμαστε στον παραλαμβάνοντα Δκτή Τξχο Κο Δημήτριο Τσιπίδη καλή δύναμη και με την βοήθεια της Παναγίας μας να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που του έχει ανατεθεί.

φωτο




























ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου