Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)



Με μεγάλη επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος στην Πόλη μας, οι εορτές  των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς & Θεοφανείων 

Το Παράρτημά μας τίμησε με την παρουσία του τις παραπάνω εορτές.

Το πρωί της 1 Ιανουαρίου τελέστηκε η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου για το νέο έτος.
Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, όπως και εκπρόσωποι της ΣΜΥ και της Αστυνομίας, αλλά και αρκετός κόσμος.

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε στα Τρίκαλα η Δεσποτική εορτή των Θοφανείων προεξάρχοντος
του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Παρά το τσουχτερό κρύο υπήρξε πομπή από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μέχρι την κεντρική γέφυρα για την κατάδυση του Σταυρού. Εκεί τολμηροί κολυμβητές έπεσαν στα νερά του Ληθαίου για να πιάσουν τον Σταυρό. Ενώ η παρουσία των πιστών ήταν για μια ακόμη φορά μεγάλη, τόσο στην κεντρική πλατεία όσο και στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης. Ενώ δεν απουσίασαν και οι επίσημοι από την μεγάλη αυτή Εορτή.
Μεγάλη η σημερινή γιορτή, ισότιμη ή κατ’ άλλους μεγαλύτερη ακόμη κι από αυτή των Χριστουγέννων, η οποία γιορτάζεται με μεγάλη λαμπρότητα σε παγκόσμιο επίπεδο!! 

Το Δ.Σ, εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας Χρόνια Πολλά , ευτυχισμένο και καλοφώτιστο το νέο Έτος, με προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.

φωτογραφικό υλικό











ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφικό υλικό & ΒΊΝΤΕΟ από  http://www.trikalaola.gr/ & από τον Δημ. Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου