Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΄΄ΑΓΑΠΗ΄΄ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ


Σε μια πράξη συμπαράστασης & αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο, προέβησαν σήμερα ο σύλλογοι  Γυναικών και Μεταναστών της Οιχαλίας..................................

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη & του Δημάρχου Φαρκαδόνας, οι Σύλλογοι της Οιχαλίας βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον προσφυγικό καταυλισμό Κουτσοχέρου και παρέδωσαν  ρούχα,  υποδήματα και  είδη πρώτης ανάγκης.

Στην παραπάνω προσπάθεια πρώτος & καλύτερος  ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας  Ευάγγελος Ζαφείρης (Ράμπο), μέλος του Παραρτήματός μας, που σαν γνήσιος Λοκατζής βοήθησε  μέσα από την ψυχή του  να διανεμηθούν όλα τα παραπάνω αγαθά .

Το Παράρτημά μας, θα ήθελε να προβάλλει την παραπάνω πρωτοβουλία ως παράδειγμα προς μίμηση, και να πει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που συμμετείχαν. 

Όταν προσφέρεις αγάπη, παίρνεις Αγάπη.

Εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα, παρά μόνο την χαρά της προσφοράς.

FOTO





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου