Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση για ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. - Υπηρεσία αναζήτησης Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) Ι.Κ.Α.- Ε.Τ.Α.Μ.



                      Σας ενημερώνουμε ότι στο ΙΚΑ ήδη λειτουργεί νέα ηλεκτρονική υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθούμε για τον δικό μας αριθμό μητρώου ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.), αλλά και των μελών της οικογένειας μας, που μας αποδόθηκε αυτόματα κατά την ενσωμάτωσή μας στο Μητρώο Ασφαλισμένων του ΙΚΑ, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνόμαστε στα κατά τόπους υποκαταστήματα. 

Για την υλοποίηση απαιτούνται τα παρακάτω 2 βήματα: 



1ο βήμα: Για την Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου κάνουμε κλικ [ΕΔΩ], οπότε εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη. (1) Διαλέγουμε καταρχήν ΟΠΑΔ ή ΤΥΔΚΥ. (2) Καταχωρούμε τον αριθμό Μητρώου που αναγράφεται στο βιβλιάριο μας. (3) Συμπληρώνουμε τον κωδικό που εμφανίζεται αριστερά. (4) Κάνουμε κλικ στην "Αναζήτηση". Εμφανίζεται ο Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, τον οποίο πρέπει να αναγράψουμε στο εξώφυλλο του βιβλιαρίου υγείας του βιβλιαρίου που ήδη διαθέτουμε. 



2ο βήμα: Για να δούμε την Ασφαλιστική μας Ικανότητα (αν είμαστε ασφαλισμένοι δηλαδή) κάνουμε κλικ [ΕΔΩ], οπότε εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη. (1) Συμπληρώνουμε τον ΑΜΑ που βρήκαμε παραπάνω. (2) Καταχωρούμε τον ΑΜΚΑ μας. (3) Συμπληρώνουμε τον ΑΦΜ μας.(4) Συμπληρώνουμε τον κωδικό που εμφανίζεται παραπάνω. (5) Κάνουμε κλικ στην"Είσοδο". Εμφανίζεται η Ασφαλιστική Ικανότητα. Πατώντας στο βελάκι [1ο] βλέπουμε την ασφαλιστική ικανότητα των μελών μας. Παρατηρούμε στο [2ο] ότι η ασφαλιστική ικανότητα για Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή Περίθαλψη του συνταξιούχου ...τελειώνει το 9999, άρα δεν απαιτείται θεώρηση - ανανέωση, ενώ του μέλους [3ο] τελειώνει στις 28/02/2015, οπότε απαιτείται εντός μηνός να θεωρηθεί ή ανανεωθεί το βιβλιάριο.



ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΠΟΥ  ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ  ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ 


πηγή:http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου